Købslink til ordre nr.: 2018290097, eliechallita@godmail.dk Telf.: 53628100
Varenr.: DK25
5.500,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 4.400,00 DKK
stk.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: DK25
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage

Vi har forhandlet VVS artikler og el-produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til en konkurrencedygtig pris takket være mange års indsigt i branchen.

Sortiment:

Når det kommer til følgende produktkategorier er vi altid på forkant med at have de bedste varer i vores sortiment:

  • VVS artikler
  • El artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj

Det er underordnet om du søger en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller vandrør, så har vi det garanteret i vores sortiment, og til en god pris.

Prismatchning:

Vi overvåger konstant markedets prisudvikling. Udnyt vores prismatch (5%), såfremt du mod vores forventning skulle finde varen billigere et andet sted, så giver vi dig ikke bare produktet til den lavere pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% rabat. Find menupunktet 'Prismatch', såfremt du ønsker flere oplysninger om, hvordan du gør brug af vores tilbud om prismatch, linket finder du i bunden af siden.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi tilbyder salg til både offentlige virksomheder og erhverv samt private. Som offentlig institution eller firma, tilbyder vi en konto, der kan ansøges om, via menuen i bunden af siden.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål, specielle ønsker eller måske ikke lige kan finde det du leder efter i vores Internetbutik. Vi kan skaffe næsten alt og udarbejder gerne tilbud på de produkter du leder efter.

Vejledning:

Hos Elvvs.dk yder vi vejledning og rådgivning i forbindelse med købet og brugen af vores produkter. Vi har et team af faguddannet personale, der sidder klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, herunder hvis du vil være helt sikker på, at du vælger de rigtige VVS- eller el-produkter. Kontakt os på mail info@elvvs.dk eller på telefon 70 200 049.

Returret:

Du har to ugers returret når du handler hos Elvvs.dk. Husk at tage en kopi af din faktura og send den med, såfremt du returnerer et produkt . Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis et produkt returneres efter 14 dage fra datoen for modtagelsen.

Reklamationsret:

Vi giver dig 2 års reklamationsgaranti, som gælder fra købsdatoen og dækker materialefejl samt fabrikationsfejl. Reklamation er dog ikke gældende, hvis der er tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 70 20 00 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: DK25
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ