KOBLING 15 X 2,5 MM PEXRØR
Varenr.: 046642015
69,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 55,20 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 046642015
EAN nr: 5705157060444
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Typebeskrivelse:
046642 015
Fabrikant: MEGATHERM

Siden 2001 har vi via vores Internetbutik solgt VVS- og el produkter på Elvvs.dk. Vi har derved opnået stor indsigt i nethandel og det kommer til udtryk i form af konkurrencedygtige priser, hurtig levering og kompetent support - til gavn for kunderne.

Sortiment:

Hos Elvvs bestræber vi os på at have de bedste produkter i vores sortiment:

  • Belysning
  • Lyskilder
  • VVS artikler
  • Værktøj
  • El artikler

Vi har det uden tvivl på hylderne til en skarp pris, og det uanset om du mangler vandrør, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser eller et toilet.

Prismatchning:

Markedets prisudvikling er noget vi hele tiden holder øje med. Skulle du mod forventning kunne købe et produkt til en lavere pris et andet sted, så drag fordel af vores prismatch (5%), hvor vi sælger dig varen til samme lave pris og trækker yderligere 5% fra prisen. Hvis du vil have mere information om prismatch-ordningen, så se nederst på siden og find menupunktet 'Prismatch'.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder både salg til private samt offentlige virksomheder og erhverv. Vi tilbyder en kontoordning til offentlige institutioner eller virksomheder, og dette kan man ansøge om ved at benytte linket hertil i bunden af siden.

Kan du ikke lige finde det du leder efter, har du specielle behov eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi gør os umage med at få fat i det du søger og vi giver dig også gerne tilbud på det.

Produktinformation:

Søger du vejledning og rådgivning ved brugen eller selve købet af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at sende en e-mail eller ringe til os. Vores support team består kun af faguddannet personale, som alle sidder klar til at assistere dig, så du kommer hurtigt videre. Om du søger hjælp til at vælge det helt rigtige, er i tvivl eller har andet at spørge os om, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70200049 eller på e-mail info@elvvs.dk.

Returret:

Når du handler hos Elvvs.dk er du garanteret to ugers fuld returret. Husk at vedlægge en kopi af din faktura, hvis du returnerer et produkt. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, såfremt du sender et produkt retur efter 2 uger fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Vi giver dig to års reklamationsgaranti, som er gældende fra datoen for købet og dækker materialefejl samt fabrikationsfejl. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Her kan du finde os:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Telefon: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 046642015
EAN nr: 5705157060444
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ