Klemrørbærer 40mm hvid PP M/afst.hold. Hvid
Varenr.: 176931340

Wavin 40mm Rørholder med afstandsklods hvid

6,19 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 4,95 DKK
stk.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

Wavin 40mm Rørholder med afstandsklods hvid

Vare nr.: 176931340
EAN nr: 5708525167240
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Vi har forhandlet VVS produkter samt el-produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Det kommer vores kunder til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til attraktive priser og hurtig levering takket være mange års erfaring i VVS- og el-branchen.

Udvalg:

Vi bestræber os hele tiden på at have de bedste varer i vores sortiment:

  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj

Om du er på jagt efter installationskabler, en ny højtryksrenser, vandrør, et toilet, energibesparende produkter til din bolig eller lignende, så finder du det uden tvivl til en god pris hos os.

Prismatch:

Hos Elvvs holder vi nøje øje med markedspriserne. Skulle du finde et produkt billigere hos en konkurrent, så gør brug af vores 5% prismatch, så tilbyder vi ikke kun varen til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Du kan læse om, hvordan man benytter vores tilbud om prismatch under 'Prismatch' menupunktet i bunden af siden.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder salg til både erhverv og offentlige virksomheder samt private. I bunden af siden finder du et link til vores ansøgning om konto, som er et tilbud til erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner

Du har altid mulighed for at skrive eller ringe til os, hvis du er i tvivl om noget, har specielle ønsker eller måske ikke finder det du leder efter i vores webshop. Få et godt tilbud på de varer du leder efter - vi skaffer stort set alt.

Rådgivning:

I forbindelse med anvendelsen eller selve købet af vores produkter er vi naturligvis altid parate med rådgivning og vejledning. Vores support team består udelukkende af faguddannet personale, som sidder parate til at assistere dig, så du kommer hurtigt videre. Uanset om du søger hjælp til at vælge de rigtige el- og vvs produkter, er i tvivl eller har andet at spørge os om, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70200049 eller skrive til os på mail info@elvvs.dk.

Returret:

Handler du hos Elvvs er du garanteret to ugers fortrydelsesret. Når du sender en vare retur til os, så husk at vedlægge en kopi af din faktura. Sendes et produkt retur efter 2 uger fra modtagelsesdatoen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl på grund af forkert fabrikation eller dårlige materialer, så får du hos os to års reklamationsgaranti, som gælder fra datoen for købet på fakturaen. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis der er tale om almindeligt slid eller de har været anvendt forkert.

Vores adresse er:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 176931340
EAN nr: 5708525167240
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ