GROHE Skate Air Betjeningsplade - Matkrom
Varenummer: 616988920
Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
360,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 288,00 DKK
STK.

GROHE Skate Air betjeningsplade, børstet krom (lodret placering)


Produkt number: 38505P00


GROHE Skate Air betjeningsplade i robust børstet krom


Denne GROHE Skate Air betjeningsplade har et look i mat krom, der får den til at se robust ud. Betjeningspladen indeholder teknologi af høj kvalitet, der gør den mere brugervenlig. 2-skylsfunktionen giver dig to skyllefunktioner: normal og lille. Start/stop-funktionen gør det muligt for dig at afbryde skyllefunktionen. Det gør du ved ganske enkelt at trykke let på knappen igen. Faktisk gør EasyConnect det nemt for dig at montere pladen selv.


GROHE EcoJoy®

Alle GROHE EcoJoy® produkter er systematisk designet til at spare vand og energi, således at de dyrebare ressourcer bevares. Disse produkter, der er udstyret med vandbesparende teknologier, tilbyder den perfekte vandoplevelse, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis. En reduktion af vand- og energiforbruget går hånd i hånd med komfort og attraktivt design. Mindre vand. Perfekt vandgennemstrømning.


GROHE StarLight®

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.

Vare nr.:
616988920
EAN nr:
4005176290060
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...