GROHE Relexa 100 Trio hovedbruser - Krom
Varenummer: 736152204
Leveringstid: 5-8 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
1.319,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 1.055,20 DKK
STK.
Benyt prismatch - tryk her

GROHE Relexa hovedbruser, 3 strålemønstre, 5 l/min


Produkt number: 27065000


GROHE Relexa hovedbruser lille, men smuk


Denne Relexa hovedbruser kan monteres direkte på væggen. Mens rør og teknologi er flot skjult, stikker brusehovet fint ud fra væggen og er klar til at levere en enestående ydeevne. For det første giver bruseren dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige strålemønstre: Normal, Rain og Jet. Som kan kvikke dig op, give dig nydelse eller massere din hud. Kugleleddet gør det muligt for dig at justere strålens vinkel. GROHE DreamSpray® sikrer, at vandet fordeles jævnt til alle dyser for at give den optimale bruseoplevelse. Brusehovedet er udstyret med SpeedClean® antikalksystemet og den blanke GROHE StarLight® krombelægning.


GROHE StarLight®

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.


GROHE DreamSpray®

GROHEs DreamSpray® teknologi er kernen i hver eneste GROHE bruser. Teknologien står for førsteklasses kvalitet og innovation, der sikrer, at du kan nyde en enestående bruseoplevelse. De avancerede brusemotorer inde i brusehovedet leverer toppræcision og ensartet vandfordeling til hver eneste dyse. Uanset hvilket strålemønster, du vælger, og uanset hvad der lige passer til dit humør, kan du være sikker på at få en dejlig oplevelse under bruseren.

Vare nr.:
736152204
EAN nr:
4005176832109
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
5-8 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...