Grohe Rainshower Håndbruser 160 mm Classic
Varenummer: 738545404

Rainshower håndbruser 160 mm Classic 4

 • stråletyper: rain / jet / pure / champagnebrusehoved Ø160 mm 9,5 l/min.
 • gennemstrømningsbegrænser SpeedClean antikalksystem
 • Indvendig vandføring for længere levetid
659,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 527,20 DKK
stk.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

Rainshower håndbruser 160 mm Classic 4

 • stråletyper: rain / jet / pure / champagnebrusehoved Ø160 mm 9,5 l/min.
 • gennemstrømningsbegrænser SpeedClean antikalksystem
 • Indvendig vandføring for længere levetid
Vare nr.: 738545404
EAN nr: 4005176820120
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores netbutik Elvvs.dk har vi solgt VVS- og el produkter siden starten i 2001. Vi har derved opnået stor erfaring i salg online og det kommer til udtryk i form af hurtig levering, gode priser og faguddannet support - til gavn for kunderne.

Sortiment:

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at have produkter af høj kvalitet på hylderne:

 • Belysning
 • VVS artikler
 • Lyskilder
 • Værktøj
 • El artikler

Vi har det uden tvivl i vores sortiment til en konkurrencedygtig pris, og det uanset om du er på jagt efter energibesparende produkter til din bolig, vandrør, en ny højtryksrenser, et toilet eller installationskabler.

Pris-Match:

Vi holder nøje øje med prisudviklingen i markedet. Skulle du finde en vare billigere et andet sted, så gør brug af vores 5% prismatch, så sælger vi ikke kun varen til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Du kan læse om, hvordan du benytter dig af vores prismatch-ordning under menupunktet 'Prismatch' i bunden af siden.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi sælger både til private samt erhverv og offentlige virksomheder. I bunden af siden finder man et link til kontoansøgning, som er et tilbud til alle virksomheder eller offentlige institutioner

Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål, specielle ønsker eller måske ikke lige finder det du leder efter i vores webshop. Vi udarbejder gerne tilbud på det du søger og vi kan som oftest skaffe det.

Rådgivning:

Hos Elvvs tilbyder vi rådgivning og vejledning i forbindelse med købet og brugen af vores produkter. I vores support team sidder faguddannet personale klar til at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, herunder hvis du er i tvivl om du vælger de rigtige el- eller VVS-produkter. Kontakt os på telefon 70 200 049 eller på email info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Hos Elvvs.dk yder vi 2 ugers fuld fortrydelsesret. Når du sender en vare retur til os, så husk at vedlægge en fotokopi af købsfakturaen. Sendes en vare retur efter 14 dage fra datoen for modtagelsen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Garanti:

Du får to års reklamationsgaranti, som er dækkende fra datoen for købet og omfatter fabrikations- samt materialefejl. Man har dog ikke reklamationsgaranti på produkter, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Vores adresse er:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 738545404
EAN nr: 4005176820120
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 5 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ