Grohe Rainshower håndbruser 130 mm Classic
Varenummer: 738545304
Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
610,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 488,00 DKK
stk.
Benyt prismatch - tryk her

GROHE Rainshower® Classic 130, håndbruser, 3 strålemønstre, 5 l/min


Produkt number: 28764000


GROHE Rainshower® Classic 130 håndbruser 3 strålemønstre til din bruseoplevelse


Rainshower® Classic 130 håndbruser har strålemønstrene Rain Spray, Jet Spray og Pure Spray, der gør bruseoplevelsen ekstra sjov. Fornemmelsen af en blid sommerregn eller en stærk og fokuseret stråle, der stimulerer dine sanser. Og GROHE DreamSpray® teknologien garanterer et fuldt strålemønster og en ideel vandfordeling til alle stråledyser. Håndbruseren er velegnet til brug i både badekar og bruseniche. Ud over den skønne bruseoplevelser er bruseren lige så skøn at vedligeholde. Fordi den næsten ikke skal vedligeholdes. Takket være SpeedClean kan du nemt tørre eventuelle kalkaflejringer af med fingeren, og en blød klud er alt, hvad der skal til for at rengøre GROHE StarLight® krombelægningen.


GROHE StarLight®

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.


GROHE DreamSpray®

GROHEs DreamSpray® teknologi er kernen i hver eneste GROHE bruser. Teknologien står for førsteklasses kvalitet og innovation, der sikrer, at du kan nyde en enestående bruseoplevelse. De avancerede brusemotorer inde i brusehovedet leverer toppræcision og ensartet vandfordeling til hver eneste dyse. Uanset hvilket strålemønster, du vælger, og uanset hvad der lige passer til dit humør, kan du være sikker på at få en dejlig oplevelse under bruseren.

Vare nr.:
738545304
EAN nr:
4005176820113
Enhed:
stk.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...