GROHE Rainshower Cosmopolitan 160 Håndbruser 4 sprays - Krom
Varenummer: 738546204
Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
907,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 725,60 DKK
STK.
Benyt prismatch - tryk her

GROHE Rainshower® Cosmopolitan 160, håndbruser, fire strålemønstre, 7,5 l/min


Produkt number: 28756000


GROHE Rainshower® Cosmopolitan 160 håndbruser luksushåndbruser med stor flade og fire strålemønstre


Rainshower® Cosmopolitan har en stor diameter på 160 mm og et moderne look. Brusehovedet giver mulighed for at vælge mellem strålemønstrene Rain Spray, Jet Spray, Pure Spray og Champagne Spray, så du altid kan finde det strålemønster, der passer til dit humør. Strålemønstrene varierer fra at være bløde og fulde til fokuserede og kraftige. Og takket være GROHE DreamSpray® teknologien udnyttes hver eneste dyse. Kalk har ikke en chance på nogen af dyserne takket være SpeedClean. Og eventuelle kalkaflejringer kan fjernes med et enkelt strøg med fingeren. GROHE StarLight® krombelægningen er nem at vedligeholde. En enkel aftørring med en blød klud rækker. WaterGuide teknologien sikrer, at håndbruseren aldrig bliver for varm, hvilket sikrer længere levetid. Takket være GROHE EcoJoy holdes dit vandforbrug på et minimum, uden at det er noget, du mærker til, mens du tager brusebad. Men du vil helt sikkert mærke det på pengepungen.


GROHE StarLight®

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.


GROHE DreamSpray®

GROHEs DreamSpray® teknologi er kernen i hver eneste GROHE bruser. Teknologien står for førsteklasses kvalitet og innovation, der sikrer, at du kan nyde en enestående bruseoplevelse. De avancerede brusemotorer inde i brusehovedet leverer toppræcision og ensartet vandfordeling til hver eneste dyse. Uanset hvilket strålemønster, du vælger, og uanset hvad der lige passer til dit humør, kan du være sikker på at få en dejlig oplevelse under bruseren.


GROHE EcoJoy®

Alle GROHE EcoJoy® produkter er systematisk designet til at spare vand og energi, således at de dyrebare ressourcer bevares. Disse produkter, der er udstyret med vandbesparende teknologier, tilbyder den perfekte vandoplevelse, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis. En reduktion af vand- og energiforbruget går hånd i hånd med komfort og attraktivt design. Mindre vand. Perfekt vandgennemstrømning.

Vare nr.:
738546204
EAN nr:
4005176819667
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...