GROHE Rainshower Cosmopolitan 130 Håndbruser 3 sprays - Krom
Varenummer: 738546104
Leveringstid: 5-8 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
878,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 702,40 DKK
STK.
Benyt prismatch - tryk her

GROHE Rainshower® Cosmopolitan 130, håndbruser, 3 strålemønstre, 5 l/min


Produkt number: 28755000


GROHE Rainshower® Cosmopolitan 130 Bruseren til det moderne badeværelse


Rainshower® Cosmopolitan har en diameter på 130 mm og et moderne look. Brusehovedet giver dig mulighed for at vælge mellem strålemønstrene Rain Spray, Jet Spray og Pure Spray, og du kan dermed altid vælge det strålemønster, der passer til dit humør. Strålemønstrene varierer fra at være bløde og fulde til fokuserede og kraftige. DreamSpray® teknologien sikrer, at hvert eneste hul udnyttes, og takket være SpeedClean® har kalkaflejringer ikke en chance. Det betyder, at du nemt kan tørre eventuelle kalkaflejringer af. GROHE StarLight® krombelægningen er nem at vedligeholde. Det er nok bare at tørre den af med en blød klud. Dette brusehoved er også udstyret med WaterGuide. En teknik, der betyder, at håndbruseren aldrig bliver for varm, hvilket forlænger dens levetid.


GROHE StarLight®

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.


GROHE DreamSpray®

GROHEs DreamSpray® teknologi er kernen i hver eneste GROHE bruser. Teknologien står for førsteklasses kvalitet og innovation, der sikrer, at du kan nyde en enestående bruseoplevelse. De avancerede brusemotorer inde i brusehovedet leverer toppræcision og ensartet vandfordeling til hver eneste dyse. Uanset hvilket strålemønster, du vælger, og uanset hvad der lige passer til dit humør, kan du være sikker på at få en dejlig oplevelse under bruseren.

Vare nr.:
738546104
EAN nr:
4005176819650
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
5-8 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...