GROHE Grohtherm 1000 Cosmopolitan M Termostatbatteri til brus, DN 15.uden tilslutninger - Krom
Vejl pris: 4.430,00
Du sparer: 2.492,00
1.938,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 1.550,40 DKK
stk.
Benyt prismatch - tryk her
Om produktet

Grohtherm 1000 Cosmopolitan M termostatbatteri til kar og brus


Produkt number: 34323002


GROHE Grohtherm 1000 termostatbatteri tilbyder kvalitet, teknologi og design til en konkurrencedygtig pris og er vores mest kompakte termostat.


Med sit minimalistiske design og de ergonomiske håndtag er dens rene cylenderform og slanke design for moderne, arkitektoniske rum. Den integrerede SafeStop knap forebygger at temperaturen ved et uheld bliver skruet for højt op og du undgår derved at skolde dig. Termostaten er også udstyret med vandsparesystemet GROHE EcoJoy® og kan reducere dit vandforbrug med op til 50%. Grohtherm 1000 Cosmopolitan M er tilgængelig som en en synlig brusetermostat eller badtermostat i en flot GROHE StarLight®, der er meget let at rengøre.


Konstant vandtemperatur takket være pålidelig GROHE TurboStat teknologi


SafeStop knap til skoldningsbeskyttelse


GROHE EcoJoy® med vandsparefunktion giver reduceret forbrug

Alle GROHE EcoJoy® produkter er systematisk designet til at spare vand og energi, således at de dyrebare ressourcer bevares. Disse produkter, der er udstyret med vandbesparende teknologier, tilbyder den perfekte vandoplevelse, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis. En reduktion af vand- og energiforbruget går hånd i hånd med komfort og attraktivt design. Mindre vand. Perfekt vandgennemstrømning.


EcoButton reducer vandforbruget med op til 50 % ved at trykke på en knap


GROHE MetalGrip metalhåndtag af højeste kvalitet sikrer fremragende brugervenlighed og stor holdbarhed


Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.


GROHE EasyLogic tydelige markeringer på armaturkroppen sikrer nem betjening  


Typebeskrivelse:
34323002
Fabrikant:
GROHE
Vare nr.:
722303004
EAN nr:
4005176311024
Enhed:
stk.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...