GALVANISERET NIPPELRØR 1 1/4" - 70 MM
Varenummer: 012070410
13,75 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 11,00 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 012070410
EAN nr: 5705157031789
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores webshop Elvvs.dk har vi forhandlet el- og VVS produkter siden 2001. Vi har derved fået stor erfaring i nethandel og det kommer til udtryk i form af attraktive priser, kompetent support og hurtig levering - til gavn for vores kunder.

Sortiment:

Det er vores mål at vores udvalg altid består af de bedste produkter på markedet:

  • Belysning
  • VVS artikler
  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler

Vi har det garanteret på hylderne til en attraktiv pris, og det uanset om du mangler en ny højtryksrenser, et toilet, vandrør, installationskabler eller energibesparende produkter til din bolig.

Pris-Match:

Vi holder altid øje med priserne i markedet. Finder du en vare til en lavere pris hos en konkurrent, så benyt vores prismatch på 5%, så får du ikke kun produktet til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. Nederst på siden finder du et menupunkt, som hedder 'Prismatch', og her kan man få nærmere information om, hvordan man benytter tilbuddet.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi tilbyder salg til både private samt offentlige virksomheder og erhverv. Til firmaer eller offentlige institutioner tilbyder vi en konto, og nederst på siden kan man finde et link til en ansøgning om en konto.

Kontakt os såfremt du har spørgsmål, det samme gælder hvis du har specielle behov eller ikke kan finde det du leder efter. Vi udarbejder gerne et godt tilbud på det du søger og vi kan næsten altid skaffe det.

Produktinformation:

Hos Elvvs tilbyder vi rådgivning og vejledning i forbindelse med køb og brug af vores produkter. Vores faguddannede medarbejdere i support er klar til at assistere dig, så du kommer videre. Du er velkommen til at hive fat i os, såfremt du har spørgsmål, herunder hvis du vil være helt sikker på, at du vælger de rigtige VVS- eller el-produkter. Kontakt os på telefon 70 200 049 eller på e-mail info@elvvs.dk.

Returret:

Handler du hos Elvvs.dk er du garanteret 2 ugers fuld fortrydelsesret. Når du sender en vare retur til os, så husk at medsende en kopi af din faktura. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, såfremt du sender en vare retur efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl på grund af forkert fabrikation eller dårlige materialer, så har du hos os 2 års garanti, som er gældende fra købsdatoen på fakturaen. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Vores adresse er:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 012070410
EAN nr: 5705157031789
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ