FUGA HYGROSTAT M/RUMFØLER LYSEGRÅ
Varenummer: 1024000629
984,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 787,20 DKK
stk.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 1024000629
EAN nr: 5703302098076
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Typebeskrivelse:
506D5207
Fabrikant: LAURITZ KNUDSEN

Hos Elvvs.dk har vi solgt el artikler og VVS-artikler via vores Internetbutik siden starten i 2001. Det kommer vores kunder til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til konkurrencedygtige priser og hurtig levering takket være mange års erfaring i VVS- og el-branchen.

Udvalg:

Indenfor følgende varegrupper gør vi os umage med at have de bedste varer på hylderne:

  • Værktøj
  • Lyskilder
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Mangler du et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser eller vandrør, så har vi det med stor sandsynlighed i vores sortiment til en attraktiv pris.

Prismatch:

Vi overvåger konstant prisudviklingen i markedet. Skulle du mod forventning kunne købe en vare til en lavere pris et andet sted, så drag fordel af vores 5% prismatch, hvor vi tilbyder dig produktet til samme lave pris og trækker yderligere 5% fra prisen. I bunden af siden har vi et menupunkt, som hedder 'Prismatch', og her kan du få flere oplysninger om, hvordan man drager fordel af tilbuddet.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi tilbyder salg til både offentlige virksomheder og erhverv samt private. Som offentlig institution eller firma kan vi tilbyde en kontoordning, og nederst på siden kan man finde et link til en ansøgning om en kontoordning.

Kan du ikke finde det du søger i vores webshop eller har du specielle ønsker, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi udarbejder gerne et tilbud på de produkter du leder efter og vi kan som oftest skaffe det.

Rådgivning:

Vi yder vejledning og rådgivning i forbindelse med køb eller anvendelse af vores produkter. Vores support team består kun af faguddannet personale, som alle er klar til at assistere dig, så du kommer hurtigt videre. Kontakt os hvis du er i tvivl om noget eller har andet at spørge os om, vi sidder klar på mailen og du kan også skrive til os på info@elvvs.dk. Du kan også ringe til os på telefon 70 20 00 49.

Returret:

Hos Elvvs tilbyder vi to ugers fortrydelsesret. Husk at medsende en fotokopi af købsfakturen, hvis du returnerer et produkt. Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis et produkt returneres efter 14 dage fra datoen for modtagelsen.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl på grund af dårlige materialer eller forkert fabrikation, så får du hos os to års reklamationsgaranti, som gælder fra datoen for købet på fakturaen. Garantien er dog ikke gældende, hvis der er tale om almindeligt slid eller ved forkert anvendelse.

Her kan du finde os:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70200049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 1024000629
EAN nr: 5703302098076
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ