Fragt vedr. 2018293872
Varenr.: DK16
313,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 250,40 DKK
stk.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: DK16
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage

Siden 2001 har vi via vores netbutik forhandlet VVS- og el artikler på Elvvs.dk. Dette kommer i dag vores kunder til gode, da dette har tilført os stort kendskab til salg online, som betyder kompetent support, attraktive priser og hurtig levering.

Sortiment:

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at have varer af høj kvalitet i vores sortiment:

  • Belysning
  • VVS artikler
  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler

Vi har det uden tvivl på hylderne til en konkurrencedygtig pris, og det uanset om du er på jagt efter energibesparende produkter til din bolig, vandrør, en ny højtryksrenser, et toilet eller installationskabler.

Pris-Matchning:

Vi holder hele tiden øje med markedspriserne. Finder du et produkt til en lavere pris hos en konkurrent, så gør brug af vores 5% prismatch, så får du ikke kun produktet til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. Find 'Prismatch' menupunktet, såfremt du har brug for mere information om, hvordan du gør brug af vores prismatch-tilbud, linket finder du nederst på siden.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder både salg til erhverv og offentlige virksomheder samt private. Som virksomhed eller offentlig institution tilbyder vi en kontoordning, og nederst på siden finder man et link til en kontoansøgning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det du søger i vores webshop eller hvis du er i tvivl om noget. Vi udarbejder gerne et godt tilbud på de produkter du søger og vi kan som oftest skaffe det.

Vejledning:

Hos Elvvs tilbyder vi rådgivning og vejledning i forbindelse med købet og brugen af vores produkter. I vores support team er faguddannede kolleger parate til at hjælpe dig hurtigt videre. Om du søger assistance til at vælge det rigtige, er i tvivl eller har andet at spørge os om, så er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 7020 0049 eller på e-mail info@elvvs.dk.

Returret:

Hos Elvvs yder vi 14 dages fuld returret. Når du returnerer en vare, så husk at vedlægge en fotokopi af din faktura. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, såfremt du sender en vare retur efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl på grund af dårlige materialer eller forkert fabrikation, så har du hos os to års reklamationsgaranti, som gælder fra købsdatoen på fakturaen. Garantien er ikke gældende ved almindeligt slid eller forkert anvendelse.

Vores adresse er:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: DK16
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ