FORDELERRØR 2 STUDSE 15 MM PEX 3/4" OMLØBER
Varenr.: 046242115

Med fast muffe: Komplet med koblingssæt. Produceret af afzinkningsfri messing. Med omløber: Komplet med koblingssæt og 3/4“ pakning. Produceret af afzinkningsfri messing.

227,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 181,60 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

Med fast muffe: Komplet med koblingssæt. Produceret af afzinkningsfri messing. Med omløber: Komplet med koblingssæt og 3/4“ pakning. Produceret af afzinkningsfri messing.

Vare nr.: 046242115
EAN nr: 5708519012686
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Siden 2001 har vi via vores Internetbutik forhandlet VVS- og el artikler på Elvvs.dk. Vi har derved opnået stor erfaring indenfor salg online og det kommer til udtryk i form af faguddannet support, konkurrencedygtige priser og hurtig levering - til gavn for vores kunder.

Sortiment:

Det er vores mål at vores udvalg altid består af de bedste produkter på markedet:

  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj

Det er underordnet om du søger en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, vandrør eller energibesparende produkter til din bolig, så har vi det garanteret på hylderne, og til en skarp pris.

Pris Match:

Hos Elvvs overvåger vi hele tiden priserne i markedet. Udnyt vores prismatch (5%), såfremt du skulle finde produktet til en lavere pris et andet sted, så tilbyder vi dig ikke bare produktet til den lavere pris, som du har fundet varen til, vi tilbyder dig yderligere 5% rabat. Du kan se, hvordan man benytter vores tilbud om prismatch under 'Prismatch' menupunktet i bunden af siden.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder salg til både erhverv og offentlige virksomheder samt private. Til offentlige institutioner eller firmaer kan vi tilbyde en kontoordning, og nederst på siden kan man finde et link til en ansøgning om en konto.

Du har altid mulighed for at tage fat i os, hvis du ikke lige kan finde det du leder efter i vores webshop eller hvis du har spørgsmål. Få et godt tilbud på det du leder efter - vi skaffer næsten alt.

Produktinformation:

Vi yder vejledning og rådgivning ved anvendelse eller køb af vores produkter. I vores support team sidder faguddannede kolleger klar til at hjælpe dig videre. Uanset om du er i tvivl, om du søger hjælp til at vælge de rigtige el- og vvs artikler eller har andre spørgsmål til os, er du velkommen til at skrive til os på email info@elvvs.dk eller ringe til os på telefon 7020 0049.

Fortrydelsesret:

Når du handler hos Elvvs.dk er du garanteret 14 dages fuld returret. Husk at medsende en kopi af købsfakturen, hvis du returnerer et produkt. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, såfremt du sender en vare retur efter 14 dage fra datoen for modtagelsen.

Reklamationsret:

Vi giver dig to års reklamationsret, som er gældende fra købsdatoen og dækker fabrikationsfejl samt materialefejl. Man har dog ikke reklamationsgaranti på varer, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Her kan du finde os:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 046242115
EAN nr: 5708519012686
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ