Damixa svingtud 300mm 3/4" - Krom
Varenummer: 728004630

300 mm svingtud med luftblander

432,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 345,60 DKK
stk.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

300 mm svingtud med luftblander

Vare nr.: 728004630
EAN nr: 5708516337171
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Vi har forhandlet el-produkter og VVS-produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til en god pris og hurtig levering takket være mere end et årti's kendskab til VVS- og el-branchen.

Sortiment:

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at have produkter af høj kvalitet på hylderne:

  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Lyskilder
  • Belysning

Uanset om du søger en ny højtryksrenser, vandrør, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller lignende, så kan du uden tvivl finde det til en god pris hos os.

Pris-Match:

Vi holder nøje øje med markedets prisudvikling. Drag fordel af vores prismatch (5%), såfremt du skulle finde varen til en lavere pris hos en konkurrent, så sælger vi dig ikke bare produktet til den samme pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% rabat. Nederst på siden finder du menupunktet 'Prismatch', og her kan du få flere oplysninger om, hvordan man gør brug af tilbuddet.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder salg til både offentlige virksomheder og erhverv samt private. Til offentlige institutioner eller erhvervsvirksomheder, tilbyder vi en konto, der kan ansøges om, ved at bruge menuen nederst på siden.

Skriv eller ring til os hvis du er i tvivl om noget, det samme gælder hvis du ikke kan finde det du søger eller har specielle ønsker. Få et godt tilbud på de varer du søger - vi skaffer stort set alt.

Produktinformation:

Ønsker du vejledning og rådgivning ved brugen eller selve købet af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. I vores support team sidder faguddannede kolleger klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Uanset om du søger hjælp til at vælge de rigtige el- og vvs produkter, er i tvivl eller har andre spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 7020 0049 eller skrive til os på email info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Hos Elvvs tilbyder vi to ugers fortrydelsesret. Når du sender en vare retur til os, så husk at medsende en kopi af købsfakturaen. Vi trækker et 20% returgebyr fra, såfremt du sender et produkt retur efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsret:

Skulle der opstå fejl på grund af forkert fabrikation eller dårlige materialer, så har du hos os 2 års garanti, som gælder fra datoen for købet på fakturaen. Reklamationsretten gælder ikke forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Her kan du finde os:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 728004630
EAN nr: 5708516337171
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 5 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ