ALUFÆLGE FORSEGLING + KLARGØRING 2X75ML
Varenummer: 04518950
225,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 180,00 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 04518950
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores webshop Elvvs.dk har vi solgt VVS- og el artikler siden 2001. Dette kommer i dag alle vores kunder til gode, da dette har givet os stor indsigt i e-handel, som betyder gode priser, faguddannet support og hurtig levering.

Udvalg:

Det er vores mål at vores sortiment altid består af de bedste varer på markedet:

  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Lyskilder
  • Belysning

Vi har det uden tvivl i vores sortiment til en attraktiv pris, og det uanset om du er på jagt efter energibesparende produkter til din bolig, vandrør, en ny højtryksrenser, et toilet eller installationskabler.

Pris Matchning:

Vi holder hele tiden øje med priserne i markedet. Benyt vores prismatch (5%), såfremt du mod vores forventning skulle finde en vare billigere et andet sted, så sælger vi dig ikke bare varen til den samme lave pris, som du har fundet varen til, vi giver dig yderligere 5% rabat. Hvis du ønsker flere oplysninger om prismatch-ordningen, så se nederst på siden og find menupunktet 'Prismatch'.

Erhverv, privat, og offentlige virksomheder:

Vi sælger både til private samt offentlige virksomheder og erhverv. Som offentlig institution eller virksomhed kan vi tilbyde en konto, og nederst på siden kan man finde et link til en ansøgning om en konto.

Kan du ikke finde det du leder efter i vores netbutik eller har du specielle behov, så har du altid mulighed for at tage fat i os. Vi gør os umage med at få fat i det du leder efter og giver dig gerne et godt tilbud på det.

Vejledning:

Hos Elvvs tilbyder vi vejledning og rådgivning ved købet og brugen af vores produkter. Vi har et faguddannet support team, der er klar til at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, herunder hvis du vil være helt sikker på, at du vælger de korrekte VVS- eller el-artikler. Kontakt os på email info@elvvs.dk eller på telefon 70 20 00 49.

Fortrydelsesret:

Når du handler hos Elvvs.dk er du garanteret to ugers fuld returret. Husk at medsende en kopi af din faktura, hvis du sender et produkt retur. Sendes et produkt retur efter 14 dage fra datoen for modtagelsen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Garanti:

Du får 2 års reklamationsret, og den dækker fra datoen for købet og omfatter fabrikations- samt materialefejl. Såfremt der er tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid, så er reklammationsretten ikke gældende.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 04518950
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ