1 PALLE MED VEJBRØNDE I STØBEJERN, 32X32CM
Varenr.: 1 STK. PALLE-OUTLET


1 PALLE INKL. - SÆLGES KUN SAMLET, PRISEN ER INKL. FRAGT

9 STK. VEJBRØNDE I STØBEJERN, 32X32CM (222240390)

1 STK. 192512640 OVERGANGSSTYKKE DUPPLEX 400MM

2 STK. UPONOR DN/ID400 BØJNING

SAMT DIV. PAKNINGER FOR KLOAKRØR.

 

8.125,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 6.500,00 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER


1 PALLE INKL. - SÆLGES KUN SAMLET, PRISEN ER INKL. FRAGT

9 STK. VEJBRØNDE I STØBEJERN, 32X32CM (222240390)

1 STK. 192512640 OVERGANGSSTYKKE DUPPLEX 400MM

2 STK. UPONOR DN/ID400 BØJNING

SAMT DIV. PAKNINGER FOR KLOAKRØR.

 

Vare nr.: 1 STK. PALLE-OUTLET
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 3-5 dage

Via vores netbutik Elvvs.dk har vi forhandlet el- og VVS produkter siden 2001. Vi har derved fået stor erfaring i e-handel og det kommer til udtryk i form af kompetent support, hurtig levering og attraktive priser - til gavn for alle kunder.

Sortiment:

Vi gør os altid umage med at have varer af høj kvalitet på hylderne:

  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • Belysning
  • VVS artikler

Uanset om du søger installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør, et toilet eller lignende, så finder du det garanteret til en attraktiv pris hos Elvvs.

Pris-Matchning:

Vi holder nøje øje med prisudviklingen i markedet. Gør brug af vores 5% prismatch, såfremt du mod forventning skulle finde et produkt billigere et andet sted, så tilbyder vi dig ikke bare varen til den samme pris, som du har fundet produktet til, vi tilbyder dig yderligere 5% rabat. Du kan informere dig om, hvordan man udnytter vores tilbud om prismatch under menupunktet 'Prismatch' i bunden af siden.

Erhverv, privat, og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder salg til både offentlige virksomheder og erhverv samt private. I bunden af siden finder man et link til kontoansøgning, som vi tilbyder til alle virksomheder eller offentlige institutioner

Finder du ikke lige det du leder efter, har du specielle ønsker eller er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan næsten skaffe alt og udarbejder gerne et tilbud på det du leder efter.

Produktinformation:

Har du brug for vejledning og rådgivning ved brugen eller selve købet af vores produkter, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har et hold af faguddannede kolleger, der sidder klar til at hjælpe dig videre. Uanset om du er i tvivl, om du søger hjælp til at vælge de rigtige el- og vvs produkter eller har andet at spørge os om, er du velkommen til at kontakte os på email info@elvvs.dk eller ringe til os på telefon 70 20 00 49.

Returret:

Handler du hos Elvvs.dk er du garanteret 14 dages returret. Husk at medsende en kopi af din faktura, hvis du returnerer et produkt. Returnerer du varerne, efter 2 uger fra datoen for modtagelsen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Reklamationsgaranti:

Alle vores produkter er omfattet af to års reklamationsret, som dækker materialefejl og fabrikationsfejl, og den er gældende fra købsdatoen. Er der tale om almindeligt slid eller forkert anvendelse, så er garantien ikke gældende.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 1 STK. PALLE-OUTLET
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 3-5 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ