Vitility Care hjælpemidler

Mest Solgte i Vitility Care hjælpemidler
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Kvaliteten er i højsædet

Uanset hvilket Vitility Care hjælpemiddel du skal bruge, kan du være sikker på, at du kun får hjælpemidler af meget høj standard og suveræn kvalitet. Hos ELVVS er vi nemlig godt klar over, at det er vigtigt, at du kan regne med, at hjælpemidlet virker hver gang. Og ikke mindst at det virker efter hensigten. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du får den hjælp, som du har behov for. Hvad enten det drejer sig om hjælp til af- og påklædning eller til husholdning og bolig, har vi et hjælpemiddel, du kan bruge til at lette hverdagen.

Vitility Care hjælpemidler er en personlig løsning

Hos ELVVS vil vi gerne hjælpe dig, så du kan finde den løsning, der passer præcist til dine behov. Vi har nemlig alle forskellige behov. Måske har du fået gigt i dine fingre, og nu er det blevet svært at skrue låget af fødevarer. Her kan vi tilbyde en universalhætte, som du kan bruge, når du eksempelvis skal skrue låget af en dåse. Det er et hjælpemiddel, der sparer dig for mange frustrationer, og ikke mindst får du igen fornøjelsen af at kunne klare opgaven selv.

Hvilket hjælpemiddel skal du bruge?

Men vi har mange andre hjælpemidler på hylden. Hvis du ønsker at booste dit velvære, kan du se nærmere på vores massagebolde. Med sådan et hjælpemiddel kan du give dine fødder, hænder eller ryg en blid omgang massage og sætte gang i blodomløbet. Hvis du i stedet ønsker at komme ud i din have igen, har vi ergonomiske haveredskaber, som er skånsomme mod dine muskler og led. De kan også bruges af dig, der finder ordinære haveredskaber vanskelige eller umulige at anvende.

Vi leverer hurtigt og sikkert

Når du har besluttet dig for, hvad du har behov for af Vitility Care hjælpemidler, skal du blot bestille det her på webshoppen. Så sørger vi for at sende det hurtigt og sikkert til din bopæl, hvorefter du kan gå i gang med de gøremål, som du ellers har måttet lægge på hylden. Vores løsninger er tidssvarende, elegante og klar til brug i det øjeblik, du modtager dem. Vi ved nemlig godt, at det er irriterende, når du ikke længere kan gøre, som du plejer. Med Vitility Care hjælpemidler kan du stadig sørge for dig selv, mens du passer godt på dit helbred.

Et øjeblik...