Ventax

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Varmelamper til terrassen

Vi har alle siddet ude på terrassen en varm sommerdag og manglet lidt varme, efter solen gik ned. Vi har gjort det let for dig at forlænge hyggen med Varmelamper fra Ventax. Hos ELVVS har vi et stort udvalg af Strålevarmer, Infrarød varmer og Infrarød parasoller. Ventax laver varmelamper med kraftige stråler, der kan varme udestuen, terrassen eller steder i haven, hvor du mangler varme i de kolde måneder. Mange af vores varmelamper fra Ventax er udstyret med 3 trin, som gør det let for dig at justere styrken til et niveau, der passer dig.

Effektive varmelamper

Hos ELVVS har vi terrassevarmere som du også kan bruge i udestuen, under halvtaget og mange andre steder, hvor varme kunne bidrage til komforten for dig og dine gæster. På den måde kan du forlænge de hyggelige sommeraftener helt frem til efteråret banker på. Du kan med god vilje sidde ude hele året rundt uden at ryste af kulde, når du har installeret en Ventax varmelampe. Terrassevarmerne fås I mange forskellige størrelser og designs til både gas, el og andre varmekilder.

Varmelamper forlænger hyggen

Har du gæster forbi til en god middag i haven på en sommeraften, ville det være en skam at skulle slutte af, fordi solen gik ned og det blev svært at holde varmen. Derfor har vi hos ELVVS flere praktiske løsninger til dig fra Ventax. Se vores brede sortiment af varmelamper, som kan hjælpe dig og dine gæster med at holde varmen, når solen er gået ned. På den måde kan i blive hængende i længere tid uden at gå ned på komfort. Det er ikke kun private, der anvender varmelamper fra Ventax. Det er i høj grad også restauranter og andre virksomheder, der gerne vil forlænge hyggen for sine medarbejdere og gæster. Derfor kan du forkæle dine gæster hvad end det er på en restaurant eller i dit hjem ved at købe nogle Ventax varmelamper hos os.

Varmelamper til restauranter

Er du indehaver af en restaurant, så kan du med fordel se vores sortiment af parasoller med indbygget varmelamper i. Disse er enormt smarte, da de ikke tager unødvendig plads på facaden af huset eller ligesom stationære varmestativer fylder mere end de gavner. Med varmeparasoller får du centreret varmen til dem, som skal have den og du undgår derfor meget spildvarme ud i det blå. Er du gæst på en restaurant med varmeparasol vil du værdsætte at du ikke skal kæmpe om varmen med andre gæster, da den er sat direkte på din parasol og herved kun varmer ned på dig.

Drop striktrøjen og køb en varmelampe

I de kolde vintermåneder eller sene sommer måneder, er der mange, som ifører sig tykke striktrøjer og varme dunjakker, selv når de bare skal ud på terrassen for at drikke en kaffe eller ryge en smøg. Har du købt en varmelampe hos ELVVS kan du smide to lag tøj uden at fryse, da din varmelampe har kraftige stråler, der kan varme dig i mange timer.

 

Et øjeblik...