Hvad siger kunderne?

Ekspansionsbeholdere til varmeinstallation

Når du installere et nyt varmeanlæg, er det vigtigt at du har en beholder, der kan optage udvidelsen fra vandet i varmebeholderen. Hos ELVVS forhandler vi ekspansionsbeholdere i mange størrelser til gode priser. Vi har luftpotter, Ekspansionsbeholdere og trykekspansioner. Vores luftpotter kan indeholde mellem 1-2 liter og er i galvaniseret stål. Vores trykekspansioner kan indeholde mellem 14 og 18 liter og har 0,5 bar.

Varmebeholdere findes både åbent og lukkede. Er den lukket, indeholder den højere tryk end en åben og den kan placeres, hvor som helst. Er den åben skal ekspansionsbeholderen placeres på det højeste punkt på dit varmeanlæg. Se vores solide udvalg af Flamco ekspansionsbeholdere, trykekspansionsbeholdere, luftpotter og meget mere.

Gabotherm til varmeinstallation

For at installere et varmesystem, skal du bruge rørsystemer for at føre varmen videre. Rørene bliver lagt i isolerede rør paneler langs væggen. Rørene kan nemt gemmes væk i paneler, hvor de ikke er synlige. Hos ELVVS har vi rør fra Gabotherm, der er produceret i kunststof. Det gør dem bedre til at isolere end metalrør, hvilket også giver dem længere levetid.

Radiatorer som varmeinstallation

Du kan købe både horisontale og vertikale radiatorer. Der findes almindelige panelradiatorer, og kompakte radiatorer, med blindede gavle og riste ovenpå. Bruger du flere radiatorer er det vigtigt at tænde dem op samtidig. En radiator skal være kold i bunden når du tænder for den. På den måde kan du udnytte varmen bedst. 

Gulvvarme installering fra førende producenter

En anden herlig måde at få varme installeret i sin bolig på er via gulvvarme. Hvis du vil installere gulvvarme i din bolig kan du hos ELVVS finde gulvvarmesystemer fra de anerkendte udbydere i branchen som Altech, Danfoss, Megatherm, Pettinaroli, Roth, Salus, Uponor and Wavin.

Derfor er gulvvarmeinstallation en god energikilde

Der er mange gode grunde til at installere gulvvarme frem for radiatorer. En af disse er at gulvvarme giver en jævn varmefordeling til din bolig. Når du har installeret radiatorer er varmen lokaliseret, der hvor radiatoren sidder. Med gulvvarme vil varmen være spredt over hele gulvfladen. Derudover vil gulvet også være dejligt opvarmet når du en vinterdag går på bare tæer. Det er også lettere at vaske gulv, fordi det tørrer hurtigere op.  Herved mindskes muligheden for vandskade også betydeligt.

Spar penge med gulvvarme installering

Installere du et gulvvarmeanlæg, vil det sænke din el regning allerede fra første dag. En radiator skal bruge flere kræfter på at varme boligen op, hvor gulvvarme bruger mindre energi, men varmer større overflader af gangen. Du kan både spare penge og støtte klimaet ved at installere gulvvarme.

Olietanke som varmeinstallation

Har du et oliefyr, som varmebeholder, skal du bruge en olietank. Varme beholdere kan fås i både udendørs og indendørs modeller. De skal ofte installeres af en VVS’er, derfor er det vigtigt at kende de præcise mål, inden du skal ud og anskaffe dig en.
Når du har installeret et oliefyr, er det vigtigt at du kender til bestemte lovkrav, der er i forhold til brandsikkerhed. Har du brug for hjælp til at udvælge en tank, kan du tage kontakt til vores kundeservice.

 

Et øjeblik...