Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Her finder du vores store udvalg af Stand Alone Alarm produkter fra Nedis og König. Vi har bl.a. personlige sikkerhedsalarmer, bevægelsesalarmer, kontaktalarmer og cykelalarmer i sortimentet.

Hvad er et Stand Alone Alarm produkt?

Et Stand Alone Alarm produkt er kendetegnet ved, at det kan bruges, som det er. Det er ikke en del af et større alarmsystem og kræver ikke en modtager et sted i huset. Derfor er alarmerne i denne kategori lige til at bruge som en sikkerhed i hjemmet og en ekstra tryghed, når du færdes ude.

Bevægelsesalarm til sikring af et enkelt rum i huset

Vi har flere forskellige typer af bevægelsesalarmer i vores udvalg. Nedis’ sikkerhedsbevægelsesalarm kan monteres i ét rum eller et område af huset. Alarmen registrerer bevægelse og udsender en ringelyd eller sirene ud i rummet. Denne alarm fås både med og uden fjernbetjening, med mulighed for at skifte mellem klokke eller sirenelyd. Du kan også købe en bevægelsessensor fra Nedis, hvor sensoren sidder i ét rum, men selve sirenen sidder et andet sted i huset.

Cykelalarmer

Har du først prøvet at få stjålet en cykel, så vil du sikkert gøre meget for at undgå denne situation igen. En alarm på cyklen, som aktiveres ved bevægelse, er en smart feature, der hurtigt vil skræmme potentielle cykeltyve væk. Alarmen fra Nedis fungerer med en kode. Du kan også bruge alarmen til at sikre andre værdigenstande.

Personlig sikkerhedsalarm

En personlig sikkerhedsalarm er en alarm, som du bærer på din krop eller i din lomme eller taske. Den er en ekstra sikkerhed, når du færdes ude. Du kan udløse et SOS-signal på din alarm i tilfælde af fald, tilskadekomst, overfald eller lommetyveri. Lyden er høj og vil henlede opmærksomheden på dig, selv i de mest støjende miljøer. Vi har forskellige personlige sikkerhedsalarmer i vores sortiment. Fra en lille sikkerhedsnøglering til en alarm, der kan sidde på håndleddet. Til ældre medborgere har vi en panikalarm, der kan monteres på stok, rollator eller kørestol.

Parkeringsassistent – perfekt til garagen

Det er en udfordring at parkere på smalle steder, hvis man ikke har en bil med indbygget Parkerings Assist. Men den smarte lille parkeringsassistent fra Nedis kan du nemt montere på en stolpe, væg eller andet objekt. Den udsender et signal, når du nærmer dig din foretrukne afstand. Din foretrukne afstand kan du selv indstille til 30, 60 eller 90 cm.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj en lyd udsender en personlig sikkerhedsalarm?

Alarmlyden på en sikkerhedsalarm af typen med nøglering er op til 85 decibel. Dette nødsignal er højt nok til at gøre opmærksom på, at du er i fare eller har brug for hjælp i et stort område.  

Hvorfor skal jeg have en bevægelsessensor i mit hjem?

Det er en fordel at have en bevægelsessensor i dit hus, hvis du har nogle ejendele, du ønsker at passe godt på. En trådløs bevægelsessensor fra Nedis kan anvendes som en Stand Alone Alarm, da den blot kobles tårdløst på en sirene, som du kan have et andet sted i huset.

Hvad er en dørbevægelsesalarm?

En dørbevægelsesalarm er en alarm, der sikrer indgangen til dit hus eller et rum i dit hus. En sensor registrerer bevægelse på døren og udsender herved en lyd på 80 decibel.

Et øjeblik...