Hvad siger kunderne?

Galvaniserede stålrør & fittings hos ELVVS

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af stålrør og fittings fra de bedste producenter i branchen. Afhængigt af hvilken type projekt du skal bruge dine VVS rør til, så vil du kunne finde dem du skal bruge hos ELVVS. Skal du eksempelvis montere brugsvandsinstallationer, så har vi mange forskellige typer af galvaniserede stålrør og fittings, der vil være perfekte til denne type opgave.

Stort udvalg af galvaniserede stålrør

Hos ELVVS går vi meget op i at have produkter i en høj kvalitet. Vi udvælger meget nøje alle vores produkter. Derfor er du sikret et udvalg af galvaniserede stålrør i høj kvalitet. Vi har skåret alle de dyre led væk, så du med garanti kan få de bedste priser på alle vores produkter. Du kan bruge galvaniserede rør til meget mere end blot brugsvand. I mange situationer anvendes de også til køle, sprinkler og varmeanlæg. Vores galvaniserede rør, gør dem modstandsdygtige overfor korrosion. De vil derfor have svært ved at ruste, hvilket er smart, når de har med vand at gøre.

Stålrør til Professionelle og Gør-det-selv

Vi har stålrør til både synlige og skjulte galvaniserede rør. Vi har derfor rør, som du kan bruge til at hænge uden på væggen, men også til at indbygge i væggen. Det vigtigste er at du, finder ud af hvilken størrelse rørnippel eller vinkel, som du har brug for. Vi har nemlig opdelt alle vores rør ud fra deres forskellige størrelser.

Brug for hjælp til valg af galvaniserede rør

Er du i tvivl om, hvilken type af rør du skal bruge? Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvilke typer af rør, som du skal bruge. Vores kundeservice består af erfarne VVS fagfolk, som har mange års erfaring i branchen. Du vil derfor være i gode hænder, når vi vejleder dig til den bedste løsning ud fra, hvad du søger efter.

Et øjeblik...