Spraymaling

Mest Solgte i Spraymaling
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Spraymaling

Spraymaling kan bruges til mange forskellige formål. Du kan bruge spraymaling til næsten alle genstande. Du kan komme meget mere i dybden med en spraymaling, fordi den kan komme ind steder, hvor en pensel ikke kan nå. Du kan f.eks. anvende den når du skal male en radiator, låger eller møbler. Du kan finde galvaniseringsspray, lak, grunder, markeringsspray og rustbeskyttelse. Det er lettere for mange at anvende spraydåser i stedet for rigtig maling, da det ikke kræver pensler og malerbakker. Det er mere simpelt at anvende spraymaling og giver dig et mere jævnt udtryk med sine lange penselstrøg. Det eneste, du skal være opmærksom på er afstanden til det, der skal males for at få overfladen jævn. Det kan også nå ind steder, hvor din pensel vil få problemer. Du kan få spraymaling til både træ og metal, alt efter, hvad du skal bruge.

Inden påføring af maling

Hvis du skal male mindre overflader og gerne vil have arbejdet overstået hurtigt, så kan du benytte dig af spraymaling. For at få det bedste resultat bør du slibe overfladen helt ned med sandpapir. Det første lag af spraymaling skal helst være et tyndt lag og være tørt før et nyt lag påføres. Det første lag vil dermed fungere som en grunder.

Galvaniseringsspray

Har du brug for at galvanisere noget, så kan du prøve vores galvaniseringsspray fra Kema. Den giver korrosionsbeskyttelse på alle rene metaloverflader, som den sprayes på. Når galvaniseringsspray er påført bliver overfladen stærk. Den er yderst velegnet til maling eller lakering og yder også rustbeskyttelse uden en efterbehandling. Den er yderst velegnet til hulrumsforsegling, undervognsbehandling og beskyttelse og yder katodisk beskyttelse i et korrosivt miljø. Den kan også anvendes som grunder ved reparationer indenfor alle industrigrene, f.eks. auto, landbrug, fly, skibe og maskiner. Vores galvaniseringsspray er hurtigttørrende og langtidsbeskyttende på metaloverflader.

Grunder

Står du og mangler en grunder til dit malerarbejde, så kan du prøve vores Spray Grunder fra Kema. Den er hurtigtørrende og kan forsegle alle overflader, hvor rust er fjernet. Du kan ofte bruge den ved montage på spær, karme og garageporte af stål. Vores grunder giver en glat, porefri overflade, der tørrer hurtigt og er overlakerbar med alle laktyper efter 8 timer. Den kan anvendes udendørs uden overlakering i ca. 6 måneder, men den kan også anvendes indenfor.

Lak

Hos ELVVS kan du finde mange forskellige typer af lak. De farver, som vi har i sortimentet er rød, matsort og klar lak. De er hurtigtørrende industrilak, som giver et flot finish. Det giver en slidstærk overflade og er vandfast og rustbeskyttende.

Markeringsspray

I vores sortiment finder du også vej og markeringsspray i farver som rød og blå. En markeringsspray er velegnet til anvendelse på beton som asfalt eller parkeringskældre, skolegårde, legepladser og meget mere. Dåsens rækkeevne ved normalt forbrug er ca. 40-60 meter.

 

 

Et øjeblik...