Solbrusere

Mest Solgte i Solbrusere
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af solbrusere

Er du vild med at nyde den danske sommer lige fra din egen have eller terrasse? Så kan du nu fuldende den med en udendørs havebruser fra Swim & Fun hos ELVVS. Vi har et bredt udvalg til gode priser med vores prismatch. Finder du udendørsbruserne billigere et andet sted, matcher vi prisen. På den måde er du altid garanteret den bedste pris på vores kvalitetsprodukter. Nyd en lang sommerdag med masser af sol og tag en kold dukkert under din udendørs bruser fra de anerkendte producenter af udendørs pools og tilbehør. Du kan derfor slippe for at gå igennem dit hus i vådt badetøj og i stedet tænde for din bruser. Du kan skrue op og ned for varmen uden at bruge mange penge på opvarmning.  

Udendørs brusere der er lette at opsætte

En solbruser giver dig en ekstra komfort til en lækker dag i solen. Det eneste du skal bruge for at opsætte den korrekt er at tilslutte den til en vandslange. Bruseren produceres med et justerbart bruserhoved, så du kan styre mængden af vand, der kommer ud. De har to justerbare ventiler til både koldt og varmt vand. Har du været på stranden hele dagen, så kan du tage en skyller og få alt sandet skyllet af, inden du træder ind i dit hus. Det er vigtigt at du læser om din havebruser, da det ikke er alle, som kan tåle at stå ude om vinteren grundet frosten.

Havebrusere mede stor kapacitet

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af eksklusive solbrusere. Se blandt andet vores Premium model i aluminium design. De kan opvarme vandet ekstra hurtig og har en ekstra stor vandtank på 26L, så du kan tage et langt brusebad i den temperatur du ønsker. Er i en stor familie, som alle skal kunne tage et brusebad, så bør du vælge en solbruser med en ekstra stor vandtank.

Færre bakterier end i en pool

Det er ikke alle, som er klar over, hvor mange bakterier, der er i en pool. I en pool kan der være mange forskellige bakterier og døde hudceller, som svømmer rundt. Det kan derfor være dyrt at holde poolen ren med sit pool filter, hvis ikke skyller dig inden du hopper i.  Hopper du i stedet direkte i poolen uden at have skyllet dig ordentligt, kan du tilføre poolen mere end 200 gange flere bakterier. Det er derfor en god ide, hvis i er mange, som skal benytte en pool eller en spa, at tage et hurtigt brusebad inden du hopper i. 

Et øjeblik...