Mest populære i denne kategori

Skadedyrsbekæmpelse Udendørs

Produkter
muldvarpsfælde elektrisk soldrevet
Soldrevet Elektrisk Muldvarpsfælde Varenr.: 70025 170,00 DKK pr. stk.
stk.
khz 110 - 5 mår kat hund ultralyd udsolgt
udsolgt Ultralyd Hund / Kat / Mår 5 - 110 kHz Varenr.: 62500 280,00 DKK pr. stk.
stk.
khz 60 - 16 mår kat hund ultralyd udsolgt
udsolgt Ultralyd Hund / Kat / Mår 16 - 60 kHz Varenr.: 60036 280,00 DKK pr. stk.
stk.
muldvarpsfælde elektrisk soldrevet
Soldrevet Elektrisk Muldvarpsfælde Varenr.: 70010 180,00 DKK pr. stk.
stk.
mårfælde aluminium
Aluminium Mårfælde Varenr.: 70048 230,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Er din græsplæne toppet med utallige muldvarpeskud? Kan du ikke være i fred for hveps på terrassen? Eller får du besøg af uindbudte hunde og katte, der besørger i din have? Så har du brug for at se vores produkter til udendørs skadedyrsbekæmpelse. De er giftfri, miljøvenlige og lette at anvende.

Ultralydsskræmmer til mår, kat og hund

Du kan effektivt holde hunde, katte, egern og potentielle skadedyr ude af din have uden at skade dem. I vores sortiment har vi en effektiv ultralydsskræmmer kombineret med blinkende LED lys. Det er en avanceret måde at afstøde dyr og skadedyr, både dag og nat – helt uden at du skal løfte en finger.

Hvepsefælde til udendørs brug

En hvepsefælde til terrassen kan redde dig fra mange slåskampe med hveps, der sværmer om din drink eller is. Hvepsefældens lokkemiddel er uden giftige kemikalier og tiltrækker alle arter af hvepse. Hvepsene søger ind i fælden, hvor de drukner.

Få bugt med muldvarpe og muldvarpeskud i haven

Muldvarpe og mosegrise kan være en plage for din græsplæne. Vil du have en jævn og flot græsplane, som du kan nyde synet af og som indbyder til leg og boldspil? Vi har flere typer af soldrevne muldvarpeskræmmere, som du blot skal stikke ned i jorden. En muldvarpeskræmmer virker ved at udsende lydbølger og vibrationer, som holder muldvarpe og mosegrise på afstand. Det indbyggede solcellepanel konverterer solens stråler til elektricitet og oplader løbende det integrerede batteri. Muldvarpefælden har en effektiv rækkevidde på op til 700 m2 og fungerer helt uden at gøre skade på dyret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved skadedyrsbekæmpelse med lyd?

Ultralyd er en bekæmpelsesform, der får dyrene til at flytte fra det område, hvor de gør skade. Når dyrene er flyttet ud, risikerer man ikke, at de dør inde i en bygnings konstruktioner, hvor de kan svære at få ud, men til gengæld lugter meget kraftig, når de går i forrådnelse.

Kan jeg bruge en ultralyd til at skræmme katte væk fra min ejendom?

Ja. Vores mest effektive ultralydsskræmmere kan både holde katte, hunde og mårer på afstand.

Gør en skræmmer med ultralyd skade på dyret?

Nej. En ultralydsskræmmer udsender en lyd med en frekvens på over 20 kHz. Lyden er ubehagelig for dyr, men gør ingen skade. Dyrene vil naturligt søge et andet sted hen.

Et øjeblik...