Skadedyrsbekæmpelse

Mærker
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Indendørs

Når du skal bekæmpe skadedyr bør du tænke over, hvilke dyr du skal bekæmpe og hvor du skal bekæmpe dem. Er det skadedyr indenfor kan du hos ELVVS finde et bredt udvalg, som kan bekæmpe de mest almindelige dyr i hjemmet. Vi har alt du skal bruge for, at kunne holde myg, fluer og andre insekter væk på de varme sommeraftener. Derfor kan du finde et bredt udvalg af myggelamper og fluesmækkere, som kan hjælpe dig med at få bøvl med insekterne. Er dine skadedyr af en større kaliber, såsom mus, rotter eller kakerlakker, så kan du i stedet finde et solidt sortiment af musefælder, rottefælder og kakerlakfælder.

Skadedyrsbekæmpelse

Har du allerede kontrol over dine mindre skadedyr, kan du også finde muldvarpefælder, der er soldrevne og fælder til mår. Disse skadedyr kan være svære at få bøvl med uden det rigtige værktøj, da de er meget sky dyr, som ikke kommer frem så ofte. Derfor kan du hos ELVVS finde de perfekte redskaber til at få dem væk.

Udendørs

Har du problemer med insekter udenfor, så kan du benytte vores udvalg af skadedyrsbekæmpelse. Vi har myggelamper, der kan holde insekterne væk fra dig og dine gæster. Du slipper derfor for at blive irriteret over den evige summen med vores værktøjer. Vores insektfangere vil også hjælpe med at holde miljøet rent, når du står og griller eller har sat madvarer på bordet. Du kan nemlig også finde et udvalg af fluesmækkere, som kan hjælpe dig.

Mus- og rottefælder

Hvis du har større problemer end insekter, men derimod mus og rotter, så kan vores muse og rottefælder hjælpe dig. Mus og rotter kan finde vej ind i vores hjem uden du er klar over det. De kan bygge rede i dit hjem uden du ved, hvor de præcis befinder sig. Det er aldrig rart at høre gnave lydende og se dem løbe over gulvet. Derfor har vi samlet et solidt udvalg af fælder, som kan hjælpe dig med at få ram på skadedyrene. Nogle anvender elektroniske rottefælder, der skræmmer dem væk.

Har du brug for vejledning?

Er du i tvivl om, hvordan vores fælder virker, hvilke fælder du skal bruge til dit hjem eller har du specifikke spørgsmål til vores produkter, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi har mange års erfaring indenfor vores fag og kan derfor vejlede dig til det bedste valg i forhold til din situation.

Et øjeblik...