Hvad siger kunderne?

Spar penge og forkæl dig selv

De penge, du ikke bruger her, kan du bruge på noget andet. F.eks. selvforkælelse. Derfor synes vi, at det er smart, at vi med en reservedel kan være med til at hjælpe dig og dit toilet på vej. En reservedel er væsentligt billigere end et helt nyt toilet, og vi er glade for at bidrage til, at du kan spare lidt. Især fordi toiletter ikke er det sjoveste at bruge penge på.

Reservedele i høj kvalitet

Mange steder får du reservedele, der ikke er et originalt produkt, og som derfor ikke er skabt til elementet, men stadig kan bruges. Hos ELVVS forhandler vi reservedele fra Gustavberg, Ifö og andre producenter af absolut topkvalitet. Ligeledes er mange danske hjem monteret med toiletter fra disse producenter. Det betyder, at du får reservedele fra det oprindelige mærke, som er skræddersyet til netop dit toilet. Kvaliteten skal du ikke være bange for - vi forhandler kun de bedste reservedele på markedet fra de nordeuropæiske producenter.

Fornuftige priser og god kundeservice

Vi sætter en ære i at have dig som kunde. Når du har handlet hos os en gang, vil vi gerne have, at du kommer tilbage. Derfor har vi både fornuftige priser på vores reservedele samt en god kundeservice. Skulle du derfor være i tvivl om, præcis hvilken del du leder efter, står vi altid til rådighed. Vi har stor erfaring, og den deler vi gerne med dig, så du får købt den rigtige reservedel første gang.

Et øjeblik...