Reservedele

Når der sker skader på dit toilet, er det med stor sandsynlighed ikke nødvendigt at udskifte hele toilettet. Oftest skyldes fejlen en reservedel, som kan udskiftes og gøre toilettet så godt som nyt igen. Vi, her hos ELVVS, har et stort og bredt udvalg af reservedele til toiletter. Derfor kan du spare mange penge ved blot at anskaffe dig en ny reservedel i stedet for at købe et helt nyt toilet.

Find reservedele fra A til Z

Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele. Det har vi, fordi vi gerne vil hjælpe dig, når der opstår et problem med dit produkt. Problemerne kan være mangeartede, og derfor er det vigtigt, at vi er godt dækket ind med hensyn til reservedele. Derved kan du spare mange penge på at købe en reservedel hos os. Vi har alt fra en trykknap til et Gustavberg-toilet til en ventilring. Derfor er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Både med at få en god besparelse, men endnu vigtigere med at få dit toilet til at fungere optimalt igen.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Reservedele
Hvad siger kunderne?

Spar penge og forkæl dig selv

De penge, du ikke bruger her, kan du bruge på noget andet. F.eks. selvforkælelse. Derfor synes vi, at det er smart, at vi med en reservedel kan være med til at hjælpe dig og dit toilet på vej. En reservedel er væsentligt billigere end et helt nyt toilet, og vi er glade for at bidrage til, at du kan spare lidt. Især fordi toiletter ikke er det sjoveste at bruge penge på.

Reservedele i høj kvalitet

Mange steder får du reservedele, der ikke er et originalt produkt, og som derfor ikke er skabt til elementet, men stadig kan bruges. Hos ELVVS forhandler vi reservedele fra Gustavberg, Ifö og andre producenter af absolut topkvalitet. Ligeledes er mange danske hjem monteret med toiletter fra disse producenter. Det betyder, at du får reservedele fra det oprindelige mærke, som er skræddersyet til netop dit toilet. Kvaliteten skal du ikke være bange for - vi forhandler kun de bedste reservedele på markedet fra de nordeuropæiske producenter.

Fornuftige priser og god kundeservice

Vi sætter en ære i at have dig som kunde. Når du har handlet hos os en gang, vil vi gerne have, at du kommer tilbage. Derfor har vi både fornuftige priser på vores reservedele samt en god kundeservice. Skulle du derfor være i tvivl om, præcis hvilken del du leder efter, står vi altid til rådighed. Vi har stor erfaring, og den deler vi gerne med dig, så du får købt den rigtige reservedel første gang.