Pensler & Spartler

Mest Solgte i Pensler & Spartler
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Spartler & Pensler

Se vores store udvalg af forskellige varianter af pensler & spartler samt spraymaling. Vi vil gøre dit arbejde lettere med vores store samling af malerværktøj. Vi har billige pensler i god kvalitet, som kan gøre arbejdet lettere. Vi har både pensler med naturligt hår og med syntetiske hår. En god pensel vil give en jævn struktur i malingen og give et flot finish. Her på siden kan du finde vores sortiment af flade pensler, gummispartler, lakpensler, ovale pensler, pensler til udendørs, ruller og bakker, runde pensler, som kan hjælpe dit arbejde godt på vej. Vi har et stort udvalg af vinkelpensler og lakpensler, der er gode til at male mindre overflader. Vi har også runde og ovale pensler med kunstfiberbørster i helt op til 3cm.

Gummispartler

Hos ELVVS kan du finde gummispartler med træhåndtag, som du kan jævne din væk med inden du maler den. Det er vigtigt at malingen kan binde sig ordenligt til vægge og det kan den bedst på en helt glat overflade. Derfor vil det være en god ide at få jævnet væggen ude inden malingen påføres.

Pensler med ægte og syntetisk hår

Resultatet af malingen vil være influeret af, hvor vidt penslen er med naturlige hår eller med syntetiske hår. Når pensler har naturhår, vil de kunne optage mere maling og derfor behøver du ikke at dyppe dem i maling ligeså mange gange som med syntetiske hår. Du skal altid vælge pensel efter, hvad du skal bruge den til. Er det f.eks. et stort udendørs hegn, som du skal male eller er det en væg inde i huset, så vil du have brug for to forskellige pensler. Vælger du en syntetisk pensel, vil den ikke lave spor i malingen og den vil heller ikke efterlade hår og knække. Begge pensler giver et flot finish.

Pensler til udendørs

Skal du eksempelvis male en facade på huset eller et stakit, så vil du få brug for en facadepensel. Der er nemlig stor forskel på om du skal anvende dine pensler til indendørs brug eller udenfor. Skal du bruge pensler til at male en facade, så vil en flad pensel være god for dig, da den ofte er bred og derfor kan male en større flade af gangen. Hos ELVVS kan du finde facadepensler de er mellem 7,5-12 cm brede.

Rengøring af pensler

Det er vigtigt at rengøre dine pensler efter brug for at de kan holde i så mange år som muligt. De fleste vasker dem af med vand efter brug, så der ikke sidder noget maling fast i hårene. Men skal du bruge penslen igen dagen efter, kan du sætte den i vand eller komme en lukket plasticpose rundt om den, så den ikke får luft. Er malingen tørret ind kan du fjerne den med en stålbørste.

Malerruller

Skal du male en større overflade vil det være en god ide at anvende malerruller. Vi har samlet et stort sortiment af malerruller og malerbakker, som kan gøre det lettere at få malerarbejdet gjort færdig. Står du eksempelvis og skal male en væg, et loft eller andre glatte overflader, så vil det være forskellige pensler, som du bør anvende. Vi har malerruller til enhver type maleropgave. Vores malerruller fås i forskellige længder på 10 cm og 18 cm, så du kan dække alle typer overflader med din malerrulle.

Malerbakker

Hvis du har valgt, hvilken malerrulle du skal bruge, så kan du finde den perfekte malerbakke i vores sortiment. Vores bedst sælgende malerbakke er på 10 cm, og anvendes ofte til mindre overflader.

Spartler til maling

En spartel kan være ligeså vigtig, som en pensel. Du skal vælge din spartel ud fra, hvor stor en overflade, du skal dække. Nogle spartler er bredere end andre, så de kan afdække en større flade. Hos ELVVS har vi spartler, der er fra 5 cm til 12 cm brede, så vi er sikre på at du altid kan finde en spartel, som kan opfylde dit behov.

 

Et øjeblik...