Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hos Elvvs har vi et godt udvalg af tilbehør og udstyr til køkkenet. Vi har her samlet en række tilbehør til ovnen, som bl.a. består i ovnplader/bradepander og bageriste i universale størrelser samt udvidede mål. Vær opmærksom på at måle din ovn, for at være sikker på, at ovnpladerne passer til din ovn.

Bageplader til din ovn

Det er rart at have nogle ekstra bageplader til ovnen, når du skal bage mange boller - eller når bagepladerne trænger til en udskiftning. Her hos Elvvs kan du finde ovnplader og ovnriste til din Siemens/Bosch ovn i størrelsen 46,5 cm x 37,5 cm. Disse kan også bruges i andre mærker af ovne, såfremt målene er de samme. Vi har også justérbare grillriste og bageplader, der kan udvides så de passer ind smalle, almindelige og brede ovne. Vær omhyggelig med at måle din ovn eller nuværende bageplader, så du er sikker på at denne størrelse passer.

Beskyt børnene mod det varme komfur

Små pilfingre kan nemt komme for tæt på det varme komfur. Beskyt de små mod at brænde sig på det varme komfur med en komfurbeskyttelse. Beskyttelsen er lavet af metal og dækker komfurer på en bredde mellem 40-75 cm. Børnebeskyttelsen, der også dækker knapperne på komfuret, kan enten monteres med tape eller skrues fast.

Ovnhandske i silikone

Vil du have en særdeles sikker og god ovnhandske? Så skal du købe en ovnhandske i silikone, der tåler op mod 300 graders varme og beskytter din hånd i et minut selv ved kontakt med så høje temperaturer. Anti-slip strukturen gør, at du er sikret et maksimalt greb om fadet, gryden eller bradepanden. Og så kan den nemt rengøres under vandhanen.

Genanvendelige bageark

Vil du gerne skåne miljøet, når du bager? Så kan du med fordel skifte dit engangs bagepapir ud med et genanvendeligt bageark. TFX bageark er både nemt at bruge og rengøre. Det er perfekt til bagning, fordi non-stick materialet forhindrer, at dejen klæber fast til overfladen. Du behøver ikke engang at smøre det inden brug. Samtidig bliver bagearket på plads i bradepanden uden at rutsje rundt. Når du er færdig med at bage, er bagearket let at rengøre med vand og opvaskemiddel.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor er det smart at have ekstra bageplader?

Hvis du bager meget – og bager stort – når du er i gang, så er det praktisk med flere bageplader. På den måde kan du have to bageplader i gang i ovnen, mens du gør to andre klar imens. Det er både tidsbesparende og økonomisk, fordi du udnytter, at ovnen er varmet op. 

Hvordan rengør jeg min ovn og bageplader?

Ovn, ovnriste og bradepander skal vedligeholde som alt andet. Det er lettest at holde delene rene og pæne, hvis du rengør dem efter hvert brug. Glemmer du det en enkelt gang, vil du opleve, at sukkerstads og fedt brænder sig godt fast på bagepladerne, riste og ovnlågen. Så må du i gang med et rengøringsmiddel til ovnrum og bageplader. Er din ovn selvrensende, må du ikke bruge sådan et middel. Så skal du følge brugsanvisningen for pyrolyseovne. 

Har I reservedele til ovn?

Ja, hos Elvvs har vi både ovnpærer, strømkabler til ovn, knapper til ovn, varmeelementer til ovn og mange andre ting. Brug søgefeltet til at finde lige de ting, du skal bruge. 

Et øjeblik...