Mest populære i denne kategori

Nordlux - Havelamper

Produkter
sort - spot gu10 spotlight nordlux
Nordlux Spotlight GU10 Spot - Sort Varenr.: 20789903 142,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - have cardiff nordlux
Nordlux Cardiff Have - Sort Varenr.: 74398003 259,00 DKK pr. stk.
stk.
galvaniseret - have amalienborg nordlux
Nordlux Amalienborg Have - Galvaniseret Varenr.: 10600319 1.003,00 DKK pr. stk.
stk.
galvaniseret - have venø nordlux
Nordlux Venø Have - Galvaniseret Varenr.: 10600719 1.179,00 DKK pr. stk.
stk.
galvaniseret - tilbehør base nordlux
Nordlux Base Tilbehør - Galvaniseret Varenr.: 22039931 227,00 DKK pr. stk.
stk.
galvaniseret - have fuse nordlux
Nordlux Fuse Have - Galvaniseret Varenr.: 77518031 1.204,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - spot mono nordlux
Nordlux Mono Spot - Sort Varenr.: 83698003 402,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Er du på jagt efter havelamper, så tag et kig på de mange flotte designs fra danske Nordlux. Elvvs fører et sort udvalg af Nordlux mest populære havelamper til en god pris. 

Havelamper skaber stemning 

Havelamper og udendørs belysning skaber en dejlig varm og indbydende stemning for dig og din familie. Især i vinterhalvåret er det trygt og rart at komme hjem til et oplyst hus, havegang og indkørsel. Ligeledes spreder havelamper hygge, når du opholder dig inde i huset og kan kigge ud på den oplyste have. Havelamper har samtidig en præventiv effekt på tyveri i og omkring din ejendom. 

Belysning i indkørsel, have og terrasse

Havelamper kan med fordel placeres ved indkørslen og indgangen til dit hus, så du og dine gæster kan færdes sikkert fra bilen og hen til huset. Belysningen skaber en flot effekt og hyggelig stemning omkring huset. Havelamper, bedlamper og udendørsspots kan både bruges til at oplyse stier og havegange, men også til at skabe et ’rum’ omkring terrasser og opholdsområder i din have. Det skaber stemning og forlænger samtidig sommeraftenerne på terrassen. Med den rette belysning kan du få haven til at virke mere åben og indbydende, og du kan fremhæve de smukkeste detaljer i haven. Havelamper, der bruges til stemningsbelysning, skal generelt ikke give et for skarpt lys. 

Montering af havelamper

Alle Nordlux havelamper er beregnet til fast montering på et selvgjort fundament eller en nedgravningsbase, som passer til størstedelen af Nordlux’ lamper. Nordlux spotlamper fås med spyd, der kan sættes direkte ned i jorden. 

Hvad er fordelen ved en Nordlux havelampe?

Nordlux er en dansk virksomhed, som producerer et stort sortiment af havelamper og udendørslamper. Der findes mange flotte designs, og der er lamper til enhver stil og smag. Selvom designet er i top, er prisen ikke høj. 

Hvilken rolle spiller havelamper?

Havelamper spiller en stor rolle i forhold til at skabe en indbydende og hyggelig stemning, både når du opholder dig ude – og når du sidder inden døre og kigger ud på haven. Det er praktisk at komme hjem til et oplyst hus, havegang og indkørsel, så du kan finde hen til hoveddøren uden at snuble i mørket. Havelamper har samtidig en præventiv effekt på indbrud og tyveri omkring din ejendom. 

Er Nordlux havelamper lette at montere?

Ja. Alle Nordlux havelamper er beregnet til at montere på et fundament eller en nedgravningsbase. Nordlux’ spotlamper fås med spyd, der kan sættes direkte ned i jorden. 

 

Et øjeblik...