Lyd & Lys

Mest Solgte i Lyd & Lys
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Højttalere

En højtaler er intet uden en bas. Der findes ikke noget værre end at høre et godt nummer i radioen, men når omkvædet kommer, så dør bassen i en dårlig diskant. Derfor har vi hos ELVVS samlet en masse forskelligt udstyr du kan anvende til din højttaler for at få den mest optimale musikoplevelse. Se vores udvalg af Bas, Basreflexrør, Bredbånd, Diskant, Kondensator, Mellemregister, miniature højttalere og meget mere. Glem ikke at se vores Dome diskanthøjttaler og vores ELA højttaler i top kvalitet.

Forstærkere og kabler til dine højtalere

Noget af det vigtigste til din højttaler er kablet og forstærkeren. Uden det vil du ikke kunne tilslutte lyden og uden forstærkeren vil din lyd ikke være optimal. Derfor har vi samlet et godt udvalg af solide kabler, der kan passe til næsten alle højtalere. Se vores udvalg af forstærkere, hovedtelefoner, højtaler, mikrofoner, og stativ.

Stik til højttalere

Alle har prøvet at være til en fest eller en anden begivenhed, hvor der manglede et Jack stik for at kunne tilslutte en mobil eller en computer. Her på siden kan du finde et hav af forskellige stik, så du aldrig står i den situation. Vi har stik til næsten alle indgange, så du er sikret at kunne tilslutte den. I vores sortiment har vi blandt andet adaptere, Jack Chassi, Jackstik, Låsning telefonstik, PowerCon, RCA, Speakon, XLR, XLR Adapter, XLR Panel.

Spar penge på dit højtaleranlæg

Hos ELVVS kan du spare mange penge på højtalere og tilbehør — Vi har nemlig prismatch på det hele! Hvorfor bruge unødvendige penge på at købe højtaleranlæg og tilbehør når du kan få det til markedets laveste priser. Har du fundet udstyret billigere et andet sted matcher vi prisen, så du altid kan finde det billigste udstyr hos os. Vores erfarne medarbejdere står også klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type højtaleranlæg du skal bruge til dit hjem, kontor eller hvad du nu end skal bruge det til.

 

 

Et øjeblik...