Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Byggeklodser som legetøj

SLUBAN byggeklodserne passer 100 % sammen med andre byggeklodser som LEGO, Mega Bloks, Cobi og andre mærker. Dette gør dem lette at kombinere med en masse andet legetøj. Se blandt andet serierne Aircraft Carrier, Army, Aviation, Builder, Fire, Girls Dream mm.

Legetøj for livet

Alle har minder fra deres barndom om det legetøj, som de plejede at lege med. Hos ELVVS kan du finde nyt billigt og klassisk legetøj til junior og større børn. Vi har også Droner, Pedalbil, Toys4Us og mange andre. Vi bestræber os på at have legetøj til alle aldre, som kan aktivere børn uanset, hvilket køn de er.

Køb legetøj online

Ved at købe dit legetøj online kan du slippe for trængsel i legetøjsforretningen, især ved juletid. En anden bonus gode er at du slipper for at bære legetøjet hele vejen hjem. I stedet kan du få det leveret til døren.

Legetøjsbiler

Legetøj biler og køretøjer er hos unge drenge det sjoveste at fordrive tiden med. Vi har pedalbiler med mekanisk gearskift, lyd og belysning i mange forskellige farver. Vi har også et stort udvalg af RideOn motorcykler i forskellige farver. Hvis det går lidt for stærkt har vi også tilføjet en skubbecykel til vores sortiment, så vi har noget til alle aktivitetsniveauer. Børn leger ofte med biler i plast, når de er små. Det udvikler sig efterhånden, som de vokser til en interesse for lidt større biler, som de kan køre med. Derfor har vi samlet et stort udvalg af pedal biler og motorcykler til alle aldre og køn.

Droner som legetøj

Tiderne er skiftet og det er derfor ikke så populært at bytte glansbilleder og magic kort, som det var tilbage i 80 og 90. I dag er det eksempelvis legetøj som droner, der beskæftiger de unge. Derfor har vi samlet en masse seje droner, der kan holde dine børn beskæftiget i flere timer, samtidig med de får luft, hvis de leger med den udendørs.

 

 

Et øjeblik...