LED Lysarmaturer

LED lysarmatur
Er du på udkig efter et LED lysarmatur, kan vi hos ELVVS tilbyde dig flere gode løsninger. Vi har et bredt udvalg at diverse armaturer, der kan være med til at lyse op, hvor det for eksempel ikke er muligt at få dagslys ind. Et godt LED lysarmatur giver et klart lys, der er optimalt at have de steder, hvor der skal udføres et stykke arbejde, som kræver finesse og præcision. LED belysning er perfekt til at give en praktisk belysning, frem for en mere hyggelig belysning, som man eksempelvis ønsker det i stuen.

Hvorfor vælge et LED lysarmatur?
Et LED lysarmatur passer på dit lysstofrør, så lysstofrøret ikke bliver beskidt eller udsættes for kalk, snavs og lignende. Når man har et LED lysstofrør koblet til enten på badeværelset eller i køkkenet, er der forskellige faktorer, der gør sig gældende.
Det er vigtigt at købe et vådrumsarmatur, hvis du skal beskytte lysstofrøret på badeværelset. Et vådrumsarmatur er ligesom vådrumsmaling, vådrumsisolering og andet specielt designet til at tåle den høje fugtighed, der er i rummet, når bruseren er løbet et stykke tid. - læs mere nederst på siden.

Vores mest populære
Gode tilbud i LED Lysarmaturer
Hvad siger kunderne?

Fordelen ved et LED lysarmatur i køkkenet
Når du skal installere belysning i køkkenet, er det vigtigt at gøre det klart, hvilket behov man har. Er det vigtigt for dig, at der er en god, klar og stærk belysning, når du kokkererer, så er LED belysning det optimale valg for dig.
Normale pærer hænger frit fra en skærm, og dette kan være problematisk i et køkken, hvor både damp, støv og fedt bevæger sig rundt i luften. Støv og fedt vil lægge sig på den tynde pære, men hvis man i stedet installerer et LED lysarmatur, har man en nemmere overflade at tørre en klud over.

Installation af LED lysarmatur ude og inde
Et LED armatur kan installeres både ude og inde, fordi LED belysningen er modstandsdygtig over for kulde. Har du en garage eller en stald, der har brug for belysning, så kan du med fordel installere LED belysning. Ved at sætte et LED armatur over sikrer du dig, at hverken vand eller støv kommer til ved selve lysstofrøret.

Der findes derudover et antal fordele ved LED belysning frem for almindelig belysning:

  • Den lange levetid
  • Øjeblikkelig belysning
  • Modstandsdygtig over for kulde
  • Energibesparende
  • Afgiver ikke varme

Det kan altså være værd at overveje LED belysning, når du skal installere belysning i hjemmet. Husk at sætte et solidt armatur over, så du mindsker risikoen for, at lysstofrøret går i stykker.
Nok den største fordel for mange er, at et LED armatur giver en øjeblikkelig belysning. I køkkenet og på badeværelset, hvor man måske skal lave en kop kaffe eller vaske sine hænder, er det en fordel, at man ikke først skal vente på, at rummet bliver oplyst.

De forskellige typer af lysarmaturer
Der findes, som nævnt, forskellige typer af armaturer. Du kan erhverve dig et LED lysarmatur, som er specifikt designet til at sidde under køkkenskabe, armaturer til badeværelset, indbygningsarmaturer og all-around armaturer. Det skal nævnes, at et LED lysarmatur for eksempel også kan installeres i vitrineskabe, hvor det er fint at have lidt lys på vinglas eller pyntegenstande.
Gør dig det klart, hvilken type af armatur, du har brug for - så kan du finde det her på hjemmesiden.