Køkken Udstyr

Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af udstyr til køkkenet, som kan gøre din hverdag lettere. Se vores udvalg af Brødristere, Køkkenmaskiner, Forseglere, Køkkenvægte og Mikrobølgeovne

 

Vores mest populære
Mærker
Hvad siger kunderne?

Brødrister

Mangler du udstyr til at kunne gøre hverdagen i køkkenet bedre? Hos ELVVS har vi et stort udvalg af køkken artikler, herunder brødristere. Alle hjem burde have en brødrister. Den er let at betjene og kan har forskellige indstillingsfunktioner. Vi har en brødrister, der kan opfylde alle dine behov, hvad enten det er at grille dit brød eller blot at lune det. Lav exceptionelt gode toast til morgenbordet, så alle kan få en god start på morgenen. Vores brødristere kan tage flere brød af gangen, alt efter hvor mange munde du skal mætte.

Mikrobølgeovn

Alle hjem bør have en mikrobølgeovn. Kommer du sent hjem efter en lang dag, kan du varme din mad i mikroovnen. Har du glemt at du have lavet en kop kaffe, som nu er blevet kold, kan du give den en tur i mikroovnen. Har du en lille ny baby, kan du varme mos og grød til den i mikroovnen. Derfor er den et super godt supplement til køkkenet. Den kan også bidrage med en hyggelig stemning i hjemmet, når i spiser popcorn i selv har lavet.

Køkkenvægt

Hos ELVVS kan du også finde et bredt udvalg af køkkenvægte, der kan hjælpe dig med at lave de rigtige portioner. Uanset om du skal bage en kage, lave en pizzadej eller noget helt tredje, så kan en køkkenvægt hjælpe dig. Nogle gange er det kun en teske, der er afgørende for om vægten tipper. Du kan altså måle helt præcist af til det du skal bruge. Du kan få køkkenvægte i mange forskellige farver og former, men alle er lige små. På den måde er den let at passe ind i skabet eller skuffen, hvis du vil gemme den væk igen.

Vandkoger

Har du en elkedel i dit hjem, så ved du hvorfor du ikke kan undvære den. Alting går lidt hurtigere med en elkedel. Du kan eksempelvis få hurtigere morgenkaffe, lave suppe, koge nudler og meget mere. Hos ELVVS finder du elkedler med en høj kapacitet, som når maks. kogepunktet på ingen tid. De er også energivenlige i forhold til at varme en gryde op med vand. Du kan derfor få hurtigere mad og samtidig gøre det på en miljørigtig og bæredygtig måde.