Kaffemaskiner

2 novo bonamat kaffemaskine
Kaffemaskine Bonamat Novo 2 Varenr.: 829700001 2.918,00 DKK pr. stk.
stk.
kaffekande 6l 1 bonamat glaskande
Glaskande Bonamat, 1,6l kaffekande Varenr.: 829700002 390,00 DKK pr. stk.
stk.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Derfor er kaffe vigtigt

I Danmark er kaffe blevet en association med noget hyggeligt. Vi drikker kaffe for at kunne holde energien høj på arbejdspladsen, men også for at hygge os. Vi drikker kaffe i store mængder og får op i kvaliteten. Det er for nogle en nødvendighed for at have nok energi, hvor det for andre er en hyggelig gestus til et middagsselskab. Uanset, hvad der er intentionen bag en kop kaffe, bør den smage godt og være lavet i god kvalitet.

Kaffemaskine

Hos ELVVS kan du finde den bedste kaffemaskine. Find blandt andet vores König kaffemaskine, der har aftageligt vandfilter, automatisk drypstop og vandindikator. Den laver ikke kun fortræffelig kaffe, men er også suveræn at se på. Med dens industrielle look, vil den få et hvert køkken til at shine. Du kan vågne op til duften af friskbrygget kaffe fra din nye flotte kaffemaskine i et stilrent design.

Kaffemaskiner med stor kapacitet

Skal du bruge en kaffemaskine til dine store middagsselskaber, julefrokoster, påskefrokoster eller måske runde fødselsdage? Så vil det være en stor fordel at vælge en maskine, som har en høj kapacitet. Derfor kan du hos ELVVS finde kaffemaskiner i høj kvalitet fra anerkendte mærker som König. Kaffemaskiner fra denne producent kan tilberede op til 12 kopper kaffe på én gang uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vandfilter til kaffemaskine

Når du skal brygge din kaffe er det vigtigt at du tænker over, hvilket vand du bruger. Meget vand har et højt indhold af kalk, der aflejres efter det har været i kog. Det vil sætte sig i alle rør i maskinen og potentielt kunne ødelægge den og mindske dens levetid betydeligt. Derfor er det altid en god ide at anskaffe sig et vand/kalkfilter til sin kaffemaskine. Dette filter vil optage det meste af kalken i vandet og skåne din maskine. Derudover vil det også bidrage til en bedre smag af kaffe i og med aromaerne kan komme til sit rette udtryk uden kalken.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til vores mange produkter, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder til at finde frem til det produkt, der passer bedst til dine behov.

Et øjeblik...