Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En kaffemaskine til filterkaffe er for mange svaret på den klassiske kaffe, som man aldrig går fejl af. Her kan du justere styrken, og du vælger selv kaffebønner efter egen præference. Vi har et sortiment af kaffemaskiner fra Nedis. Nedis er kendt for god kvalitet og brugervenlige produkter til en pris, hvor alle kan være med. Gå på opdagelse og find lige den kaffebrygger, der skal levere din dampende varme morgenkaffe.

Kaffemaskinen er stadig et hit i de danske hjem

Den traditionelle kaffemaskine har efterhånden overlevet en håndfuld årtier i de danske køkkener. Og vi har ingen grund til at tro, at det nogensinde bliver anderledes. På trods af forskellige trends inden for kaffe og kaffebrygning, så vil størstedelen af danskerne fortsætte med at ty til den klassiske filterkaffe. Selv de yngre generationer har ikke droppet kaffemaskinen til fordel for to-go-kaffen eller instant kaffen. Hos Elvvs kan du købe Nedis kaffemaskiner i flot design og med smarte funktioner.

Bryg op til 12 kopper kaffe på én gang

Der er flere gode grunde til, at kaffemaskinen stadig er populær. Med en kaffemaskine kan du brygge en hel kande dampende varm kaffe på kort tid. Hvis du og din partner er kaffeelskere er det lige sagen. Får du gæster til kaffe er kaffemaskinen næsten uundværlig.  Og så er der smagen: Du får den rene, klassiske smag af kaffe. Kaffemaskinen sørger for den perfekte temperatur på vandet, når det dryppes over de malede kaffebønner. Varmelegemet holder desuden kaffen varm indtil sidste kop er drukket.

Single-serve kaffemaskine – til en enkelt kop

Hos Elvvs har vi også et udvalg af små enkeltkop kaffemaskiner fra Nedis. Det er smart, hvis du er den eneste kaffedrikker i huset. Kaffemaskinen er perfekt til de travle morgener, hvor du tager kaffen med dig på farten. Den laver nemlig kaffen i det medfølgende rejsekrus, som er lige til at tage med i bilen. Det er desuden termokrus, så kaffen holder sig varm, hvis du har en lang køretur foran dig. Single-serve kaffebryggeren laver 0,42 l. kaffe. Du kan gøre morgenrutinen endnu skarpere ved at vælge en model med timer. Så kan du aftenen før indstille timeren til at brygge kaffen næste morgen, lige før du skal afsted. Det er smart og tidsbesparende. Glemmer du at slukke kaffemaskinen, skal du ikke bekymre dig. Den har autosluk.

Se vores udvalg af Nedis kaffemaskiner og single-serve kaffemaskiner med dobbeltvægget rejsekrus. Finder du varen billigere et andet sted, matcher vi differencen og giver yderligere 5% i ekstra rabat. Her får du nemlig 5% prismatch på varer fra Nedis.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken kaffemaskine skal jeg vælge?

Hvis du drikker flere kopper kaffe i løbet af et par timer, kan vi anbefale en kaffemaskine der kan brygge 10-12 kopper. Filterkaffe er velegnet til husstande, der ofte brygger en hel eller en halv kande kaffe. Hvis du sjældent drikker mere end én kop kaffe, så kan du i dagligdagen nøjes med en kaffebrygger til én kop kaffe. Vi har begge typer kaffemaskiner hos Elvvs.

Hvilke fordele er der ved en kaffemaskine frem for instantkaffe?

For det første er der smagen. Filterkaffe giver en rund og mere nuanceret smag af kaffe. Instant kaffe er frysetørret kaffe, der blot skal røres op i kogende vand. Det giver en mere flad, ensartet smag. Så er du til en ren kaffesmag med større friskhed, så skal du vælge filterkaffe. En anden fordel er, at du hurtigt kan brygge en hel kande kaffe, fx hvis du får gæster.

Kaffemaskine med timer – hvorfor er det smart?

Tænk at vågne op i sengen til duften af friskbrygget kaffe… Det kan du med en kaffemaskine med timer. Gør kaffen klar om aftenen og sæt timeren til at brygge næste morgen. Det giver en god start på dagen og lidt ekstra forkælelse, hvis du skal tidligt op af fjerene.

Et øjeblik...