Tilbehør til iPhone & iPod

Hos Elvvs kender vi behovet for godt, men billig tilbehør til Iphone 4, 4s samt 5 og har derfor samlet et rigtigt godt udvalg, også tilbehør til IPod, i vores webshop.

Finder du ikke det du søger, tag da kontakt til vores kundeservice på info@elvvs.dk eller ring på 70 200 049, så ser vi om vi kan finde det du søger.
 

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Masser af tilbehør til Iphone 4, 4s, 5 og Ipod

Vi har det, du står og mangler til din Iphone og Ipod. Vores telefoner og bærbare musik har en stor plads i hverdagen, og der kan hurtigt blive brug for udstyr.

Iphone biloplader

Det er aldrig rart at løbe tør for strøm på mobilen i løbet af dagen. Derfor er det praktisk at have en biloplader til Iphone liggende, så du kan oplade batteriet mens du kører. Så går du ikke glip af vigtige kundehenvendelser eller opkald fra børnene.

Beskyttelse af Iphone

En klassisk skade på Iphone er smadret glas. På 4'eren er det både foran og bagpå og på 5'eren foran. Derfor er det vigtigt at lægge beskyttelsesfilm på din Iphone. Det beskytter mod ridser og øger modstandkraften mod stød og slag.

Iphone covers og sleeves

Hvis du vil passe rigtigt godt på din Iphone, skal du have et cover eller en sleeve. Vi har et rigtigt lækkert udvalg også af case til Iphone 5, der dækker fronten.