Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Elpisker

I vores sortiment kan du finde et bredt udvalg af husholdningsartikler til køkkenet. Mangler du noget til at kunne piske flødeskummen sammen eller noget til at røre kartoffelmosen sammen i, så kan en elpisker være din bedste ven. Vi har elpiskere med mange forskellige hastigheder, så du kan piske efter konsistensen. Er det noget vandet, skal du være mere forsigtig end med tykkere konsistens. Derudover kan du finde elpiskere i et flot og stilrent design, som vil matche dit køkken uanset, om du har en moderne eller en klassisk stil. Med en elpisker, kan du lave aftensmaden lidt hurtigere end før selv, hvis du har gæster på besøg.

Stavmikser

Er det lidt mere omfattende måltider, som du skal bruge en ekstra hånd til, så vil vores stavmikser kunne gøre underværker for dig. Vi har mange forskellige stavmikser, som kan hjælpe dig med at få et lækkert måltid. Du kan nu lave lækre smoothies til morgenbordet, hjemmelavet pesto til pastasalaten eller hummus til din vegetarburger. Det bliver derfor meget lettere at lave lækre gourmet måltider eller bare lidt ekstra lækkerier. En stavmikser er også god til at lave suppe med. Her kan du nøjes med at anvende den lave styrke, hvor du med smoothies og frosne bær skal bruge en højere hastighed.

Vaffeljern

Noget, som er undervurderet i mange danske hjem er et vaffeljern. Det skaber en helt særlig hygge ved morgenbordet med nogle lækre hjemmelavede vafler med bær til. Det er ikke kun morgenmaden de er gode til, det er også som dessert til aftensmaden. Der er intet så lækkert, som belgiske vafler med vaniljeis og krymmel eller bær efter en lækker middag om sommeren. Men du kan faktisk bruge dit vaffeljern til meget mere end det. Det kan nemlig også bruges til at lave sprøde bunde til pizza, wrap, lagkager og meget mere. Det er kun din fantasi, som kan sætte grænserne.

Kaffemaskine

Noget, der altid bør være ved et opdækket morgenbord er kaffe. Det er både hyggeligt at vågne op til duften af kaffe, men det er også lækkert at varme sig på i de kolde vintermåneder. Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af kaffemaskiner i høj kvalitet, som brygger en uovertruffen kop kaffe. Derudover er de også flotte i designet og passer ind i alle typer af køkkener uanset om du har et moderne eller klassisk køkken.

Har du brug for vejledning?

Har du spørgsmål til vores sortiment af produkter eller funktionerne, så kan du altid kontakte vores kundeservice på mail eller ved at ringe ind til os. Vi vil altid gerne besvare dine spørgsmål og sørge for, at du får det produkt, som matcher din efterspørgsel.

Et øjeblik...