Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

eeese

Produkter
stk.
100m2 til op døgn liter 20 - adam affugter - eeese
IntroprisIntropris
eeese - Affugter Adam - 20 liter/døgn, op til 100m2 Varenr.: 2503 1.695,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

EEESE hos ELVVS

Hos ELVVS går vi meget op i kvalitet og at have et bredt sortiment. Vi sikrer at kunderne altid kan finde det, som de skal bruge og til nogle yderst fordelagtige priser. Vi har prismatch på alle vores produkter, så du med garanti kan finde produkter i god kvalitet til markedets bedste priser. Finder du vores produkter billigere et andet sted, vil vi matche prisen. Du er derfor sikret den bedste pris på vores kvalitetsprodukter. Se blandt andet vores brede udvalg af affugtere og mobile klimaanlæg fra Eeese, der kan opretholde det mest optimale klima i dit hjem.

EEESE affugtere

I vores sortiment finder du affugtere, der kan give dit hjem eller kontor et sundt indeklima. En affugter sørger for at opretholde den optimale luftfugtighed i rummet. Dette hjælper til at holde fugtskader og svampesporer for døren i fugtige omgivelser. En affugter fra Eeese vil suge meget af det overskydende fugt i rummet og omdanne det til kondensvand. Du skal derfor huske at tømme vandtanken på din affugter i ny og næ. Størrelsen og ydeevnen på din affugter fra Eeese afhænger af rummet størrelse og fugtigheden i det rum, som den skal stå i. Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser inden du anskaffer dig en.

Affugtere fra Eeese også til hverdagsbrug

Har du været ude for en oversvømmelse, vandskade eller andre ekstreme tilfælde er det vigtigt at have en kraftig affugter til stede. Du bør have en luftfugtighed på 40-45 pct. Om vinteren og ca. 60-65 i sommerperioderne, hvor klimaet er varmere. Kommer din luftfugtighed over 70 vil du øge chancerne for at få en vandskade eller skimmelsvamp. Det er ikke kun i ekstreme vejrforhold du bør tænke på at anskaffe dig en Eeese affugter. Du kan også sagtens bruge den, i en kælder eller i gamle huse med dårlig isolering samt der, hvor du tørre dit våde tøj.

Få styr på elregningen med en affugter

Hvis du ofte tørre tøj i tørretumbleren, så vil du kunne spare mange penge på din elregning med en affugter. Du kan nemlig undgå at slide dit tøj samtidig med at du bruger mindre strøm på at tørre det. En affugter bruger nemlig 4-5 gange mindre strøm end en tørretumbler. Sæt din affugter tæt på dit vasketøj og bliv fri for fugt i rummet og vådt tøj samtidig med du bruger mindre strøm.

EEESE mobile klimaanlæg

Det er ikke kun affugtere vores kvalitetsmærke Eeese har udviklet. De har også et bredt sortiment af klimaanlæg, der både afkøler og affugter luften i det rum, hvor den placeres. Du kan opnå et sundt indeklima ved at lufte ud 3 gange om dagen i 10 min. Du udskifter luften og kan opretholde den rette mængde luftfugtighed og temperatur med dit klimaanlæg fra Eeese. Du skal tænke meget over størrelsen på det rum, som du placerer dit klimaanlæg i. Er det et stort rum og et lille klimaanlæg vil det tage længere tid at opnå den optimale luftfugtighed og temperatur.

Et øjeblik...