Hvad siger kunderne?

De færreste af os kan undvære en computer i det daglige, hverken på job eller hjemme. Her finder du et stort udvalg af tilbehør til kontoret og din brug af PC, printer og lyd (audio).

Alt du skal bruge til billeder, indspilning og lyd

Vi har alt tilbehør til dit kreative arbejde på computeren. Skal du konvertere analoge film til digitale formater, så køb en videograbber her. Vil du være en haj til livestream, så kan du ikke undvære StreamLIVE HD konverteren, der også kan bruges til at redigere og mixe optagelser af film og lyd. Til gaming, konference eller afspilning af musik finder du også de rette højttalere, fx fra Nedis. Vi har billige, men effektive gaminghøjttalere på lager.

Computer hubs, harddiske og hukommelse

Har du brug for at bygge dit eget mobile harddiskdrev, så finder du her flere forskellige harddisk kabinetter. Du kan naturligvis finde alt i produkter til opbevaring og hukommelse, som hukommelseskort, USB flash drives, eksterne harddisk og kortlæsere.  

Sid godt med ergonomiske kontor-produkter

Mange timers arbejde foran computeren hver dag kan give slid og skader i kroppen. Med vores sortiment af ergonomiske kontorprodukter og hjælpemidler, kan du rette op på den dårlige siddestilling, inden du får smerter. Se bl.a. den ergonomiske rygstøtte og siddepude, der giver en god og sund stilling. Til musearmen kan du få en ergonomisk armstøtte med musemåtte, der reducerer tryk på håndled og skulder.

Computerstandere og monitorholdere

Få din bærbare PC og monitor op i højden på dit skrivebord, så du har en langt mere behagelig siddestilling til arbejdet. Se vores udvalg af bærbarstandere, stativer og holdere til computerskærmen. Til den stationære PC kan du købe en holder til kabinettet, der enten kan fastgøres på skrivebordet eller stå på hjul på gulvet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fordele er der ved en computerventilator?

Når din PC bliver overophedet, kan en køleventilator køle bundkortet ned. Et advarselssignal giver dig tid til at gemme dine filer og lukke programmer korrekt ned, hvis computeren lukker ned. Du kan købe computerventilatorer på elvvs.dk

Hvad er en dongle?

En dongle gør det muligt at oprette en stabil forbindelse på din stationære PC til et trådløst netværk. En lille antenne på donglen giver optimeret rækkevidde og Wi-Fi forbindelse.

Hvad er fordelen ved en Blu-ray disc?

Blu-ray discs har 3 til 5 gange større lagerkapacitet end en almindelige printbare DVD discs. Blu-ray muliggør optagelse, genskrivning og afspilning af high definition video (HD).

Hvad koster en pakke med Blu-ray disc?

En pakke med 25 Blu-ray disk i 25 GB koster omkring 220 kr. hos Elvvs. Se efter Verbatim BD-R.

Hvad er USB 3.0?

USB 3.0 er den nye og hurtigere version af USB. Den gør det muligt at overføre data 10 gange hurtigere end med en USB 2.0. En USB 3.0 port er kompatibel med enheder bygget til de gamle versioner, men du kan ikke bruge en USB 3.0 enhed i en gammel USB hub.

Et øjeblik...