BBQ & Picnic

watt 850 grillstarter elektrisk
Elektrisk Grillstarter | 850 Watt Varenr.: BBQS110 120,00 DKK pr. stk.
stk.
w 2000 cm 28 x 46 firkantet grill elektrisk
Elektrisk grill | Firkantet | 46 x 28 cm | 2000 W Varenr.: BBQE111BK 250,00 DKK pr. stk.
stk.
watt 1250 cm 30 rund grill elektrisk
Elektrisk grill | Rund | 30 cm | 1250 Watt | Varenr.: BBQE112BK 190,00 DKK pr. stk.
stk.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

En elektrisk grill – også kaldet en bordgrill - er en enkel løsning til sommerens grillsæson. Her kommer du aldrig til at løbe tør for gas, ligesom du skulle til at lægge pølserne på grillen. Frygt ej heller den lange utålmodige venten, når grillkullene ikke bliver varme hurtigt nok. En elektrisk grill bliver varm på 5-10 minutter, så du og familien kan få stillet sulten hurtigt.

Hvorfor vælge en elektrisk grill?

En elektrisk grill kræver kun elektricitet for at fungere. Så du kan medbringe den til picnic i sommerhuset, kolonihaven eller en BBQ på altanen. Hvis du har begrænset plads, er en elektrisk grill en smart løsning. De er ofte små, lette og nemme at rykke rundt med efter behov. Derfor er de rigtig gode til små altaner, terrasser eller endda til indendørs brug, hvis der skulle komme en regnskylle på den planlagte Barbecue-aften. En elektrisk grill giver naturligvis ikke så meget røg som en kulgrill eller en gasgrill. Den varmer på samme måde som en kogeplade, så du kan nemt justere temperaturen.

En elektrisk grill er fleksibel og nem at anvende

Grillretter kan tilberedes årets rundt med en elektrisk grill. Du kan tage grillen med dig, hvrohen det skal være. Med en forlængerledning kan du flytte grillen i læ for vind og i ly for regn. Du kan også holde grillaftener, selvom du kun har en lille altan eller I sidder et sted, hvor åben ild er forbudt. Hos Elvvs kan du købe elektriske grills i flere størrelser og former. Hvis du foretrækker at stå op og grille, har vi en med ben. Men du kan også vælge en model, der kan stå på bordet.

Slip for røg med en termostat og aluminiumsvandbase

En elektrisk grill varmer på samme måde som en kogeplade, så du kan nemt justere temperaturen og slippe for branket kød og sorte flutes. Nogle modeller har en aluminiumsvandbase, som er en vandfyldt drypbakke, der reducerer røg og lugt. Olie og fedt vil dryppe ned i vandbasen og brænder derfor ikke på. Det gør samtidig rengøringen af grillen meget nemmere. Begynd grillsæsonen allerede i dag!

Tænd op i den traditionelle grill med en elektrisk grillstarter

Der er intet i vejen for at bevare din traditionelle kulgrill til de dage, du har god tid – og så bruge den elektriske, når det skal gå lidt mere tjept. Du kan også kombinere de to, hvis du en dag får mange gæster eller skal tilberede forskellige retter. Hos Elvvs kan du købe en smart elektrisk grillstarter til din kulgrill. Med denne slipper du for at rode med optændingsblokke og tændstikker. Du skal blot lægge varmeelementet ned i kullene og vente til det får gang i kullene. Imens kan du tage en drink med gæsterne.
 

Se vores udvalg af elektriske grills fra Nedis – og bestil i dag. Hos Elvvs får du tilmed 5% prismatch. Det betyder, at vi matcher differencen og giver yderligere 5% i ekstra rabat. 

Ofte stillede spøgsmål

Hvor mange Watt har en elektrisk grill?

Det er lidt forskelligt alt efter type og model. Hos Elvvs har vi en lille model på 1250 Watt og en større model på 2000 Watt.

Hvad koster en elektrisk grill?

Hos Elvvs har vi nogle rigtig gode elektriske grills til billige priser. Du kan købe en elektrisk grill i en god kvalitet til et par hundrede kroner.

Hvilken grill skal jeg vælge?

Bor du i en lejlighed eller midt i byen, så er en elektrisk grill perfekt for dig. Den fylder ikke meget og er let at opbevare. Du skal hverken have gas eller grillkul på lager, og du kan gøre grillen klar på få minutter.

Et øjeblik...