Back Up Power

Mest Solgte i Back Up Power
Kategorier
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Powerbanks til turen

Hos ELVVS kan du finde et bredt sortiment af Power banks, til alle enheder. Vi har bærbare USB’er samt mikro USB’er i mange forskellige farver, så vi er sikker på at du altid kan finde en, som du kan anvende. Vælg blandt andet mellem farverne , sort, blå, hvid, grøn, orange, lilla og pink med en mAh fra 2500 til 7500 alt efter, hvad du skal bruge. Er du f.eks. på en lang køretur i udlandet i flere timer af gangen, kan du have dine mobile enheder opladt i adskillige timer, uden at gå ned på strømmen. Du kan tilmed finde et bredt sortiment af rejseadaptere, hvis du skal til et land, der har andre typer af stik, som f.eks. USA eller UK. Skal du bruge en powerbank til at høre lydbøger på din løbetur eller måske podcast, når du går med din hund, så vil en lille bærbar USB med mAh på op til 2500 være helt fin afhængig af turens længde. Det er altid godt at have en lille ekstra strømforsyning på sig uanset, hvor man befinder sig. Hos ELVVS kan du finde et bredt sortiment til super lave priser. Vi har prismatch på alle vores produkter, så vi har de bedste chancer for at du kan finde noget hos os.

Uafbrydelig strømforsyning til dit hjem

Hos ELVVS kan du finde mange forskellige typer af UPS’er. En UPS står for uninterruptible power supply og er anvendt af mange i hjemmet. Det er en kraftfuld strømforsyning, som leverer strøm til alt elektronisk udstyr som blandt andet computere, servere og netværksudstyr. Den anvendes som udgangspunkt i ekstreme tilfælde ved lynnedslag eller lignende forstyrrelser, for at give en øget sikkerhed i forhold til at agere strømforsyning til dit elektroniske udstyr. Hos ELVVS kan du finde uafbrydelige strømforsyninger med op til 1.200 W, som kan hjælpe dig med at øge din sikkerhed.

UPS til din arbejdsplads

Det er ikke kun hjemmet, der skal sikres mod ekstreme udslag i strøm. Det er også meget udbredt i moderne virksomheder, der er afhængige af deres elektronik, hvor en strømafbrydelse vil få fatale konsekvenser både økonomisk og personligt. Det kan komme til at koste en investeringsfond eller børs mange penge, hvis deres IT gik ned. Derudover ville der være forfærdeligt at miste alle sine e-mails og kontrakter og skøder, hvis du eksempelvis arbejder med ejendomshandel. EN UPS hjælper derfor din IT til at lukke korrekt ned i stedet for at blive grillet.

Gode tilbud på strømforsyninger

Hvis du står og mangler en professionel UPS i høj kvalitet, så har vi en masse gode tilbud, som du kan benytte dig af. Du kan finde mange forskellige typer af både power banks til at forlænge holdbarheden på dit batteri i dine mobile enheder. Derudover har vi som nævnt også et bredt udvalg af uninterruptible power supply’s, der hjælper dine elektroniske enheder med at lukke ordentligt ned ved strømafbrydelse. EN Ups er ikke noget, som man skifter ofte og derfor skal du finde en god en fra starten. Vi hjælper dig med at finde frem til en, som kan dække dit behov, hvis du har brug for at blive guidet.

 

Et øjeblik...