Attrap Sikkerhed

Mest Solgte i Attrap Sikkerhed
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Alarmer og sikkerhedsudstyr er indbrudstyvenes værste fjende. Du kan snyde tyven ved at installere attrap alarmer og dummy kameraer, der foregiver at ’holde øje’ med huset. Tyven har svært ved at se forskel på dummies og det rigtige udstyr – og tager ikke chancen.

Attrap kameraer, der foregiver overvågning af dit hus

Med et eller flere attrap kameraer kan du på en billig måde give eventuelle indbrudstyve indtryk af, at dit hus er overvåget. Du kan enten udelukkende anvende dummy overvågningskameraer, eller du kan supplere det rigtige alarmsystem med en eller flere dummies, placeret på strategiske steder rundt omkring dit hus og matrikel. På den m,åde kan du let og ubesværet skræmme tyvene væk allerede, inden de når at sætte kobenet i vinduesrammen.

Attrap TV og attrap sirene

Med en TV-simulator ser det ud som om, der er nogen hjemme i dit hus. TV-simulatoren fylder rummet med kraftigt lys i forskellige nuancer og sekvenser, som hvis du sad og så TV. Indbrudstyven vender snuden om, når han ser en bevægelsessensor påmonteret på din husfacade. Dummy sirenen fra Nedis har blinkede LED-lys og ved hjælp af kun et par batterier foregive, at registrere og overvåge eventuelle tyves bevægelser.

Overvågningskamera, der snyder tyven

Et attrapovervågningskamera – også kaldet dummykamera – er en god og billig løsning til at forebygge indbrud, tyveri og hærværk på din ejendom. Vi har både attrapkameraer fra König og NEDIS, der med blinkende LED foregiver at filme hver en bevægelse. Dummy-kameraet bruger to AA-batterier, der oplades af et solcellepanel. Attrapkameraer fås både til indendørs og udendørs brug, og i modellen bullet eller dome.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et attrapovervågningskamera?

Det kommer lidt an på, hvilken model, du ønsker. Men hos Elvvs kan du finde dummy kameraer fra omkring 70-170 kroner.

Kan tyvene ikke genkende attrap kameraer?

Det kommer meget an på hvor professionelle og velforberedte, de er. Nogle indbrudstyve vil kunne genkende attrapovervågning far ægte overvågningskameraer, men da mange anvender attrap sikkerhed i kombination med ægte alarm- og overvågningsudstyr, vild e færreste indbrudstyve tage chancen.

Hvad gør en dummy bevægelsessensor?

En attrap bevægelsessensor er en attrapalarm, der ikke registrerer bevægelser, men kun foregiver at gøre det. Det foregår ved, at det indbyggede LED-lys blinker hvert 20. sek. Alarmen har et professionelt design, der gør det meget svært at se forskel mellem den og den ægte vare.

Kan jeg selv installere et attrap kamera?

Ja, det kan du. Sæt den et sted på dit hus, hvor det virker realistisk at have et overvågningskamera siddende. Der medfølger skruer samt AA batterier, der automatisk oplades af et indbygget solcellepanel. Let og vedligeholdelsesfrit.

Et øjeblik...