Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Air Fryers

Produkter
sort digital min 60 timer l 8 2x3 fryer air hot
Hot Air Fryer | 2x3.8 l | Timer: 60 min | Digital | Sort Varenr.: KAAFD350EBK 1.500,00 DKK pr. stk.
stk.
airfryer til partysæt philips
Philips Partysæt til Airfryer Varenr.: HD9950/00 362,00 DKK pr. stk.
stk.
kit master party
Party Master Kit Varenr.: HD9904/01 250,00 DKK pr. stk.
stk.
grillsæt
Grillsæt Varenr.: HD9941/00 250,00 DKK pr. stk.
stk.
xxl airfryer pizzabagning til hovedsæt
Hovedsæt til pizzabagning Airfryer XXL Varenr.: HD9953/00 400,00 DKK pr. stk.
stk.
kit snack light
Light Snack Kit Varenr.: HD9954/01 350,00 DKK pr. stk.
stk.
sort analog min 30 timer l 3 fryer air hot
Hot Air Fryer | 3 l | Timer: 30 min | Analog | Sort Varenr.: KAAF110EBK 700,00 DKK pr. stk.
stk.
sort digital min 60 timer l 3 fryer air hot
Hot Air Fryer | 3 l | Timer: 60 min | Digital | Sort Varenr.: KAAF111EBK 800,00 DKK pr. stk.
stk.
fryer-grillpande air
Air Fryer-grillpande Varenr.: KAAF1GP 160,00 DKK pr. stk.
stk.
sort digital min 60 timer l 6 4 fryer air hot
Hot Air Fryer | 4.6 l | Timer: 60 min | Digital | Sort Varenr.: KAAF240EBK 850,00 DKK pr. stk.
stk.
sort digital min 60 timer l 5 6 fryer air hot nedis
Nedis Hot Air Fryer | 6.5 l | Timer: 60 min | Digital | Sort Varenr.: KAAF250EBK 950,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Vil du gerne have en sund livsstil uden at gå på kompromis med de sprøde pomfritter eller de knasende kyllingevinger? Så kan du lave sunde og sprøde varianter med en air fryer – med et minimum af olie.

Mindre fedt i maden 

En air fryer kaldes også en low fat fryer, og det er med god grund. Du kan nemlig tilberede sprøde madvarer ved høj varme i fryeren med kun en lille smule olie.  Selvom maden virker som om den er fritteret eller stegt, så det kun den varme luft tilsat en smule olie, der har gjort maden sprød og lækker, som du kender den fra frituren. Du behøver højst at tilsætte en spiseskefuld olie, men i mange opskrifter kan du faktisk helt udlade olie. Råvarerne bliver stadig lækre sprøde på ydersiden og saftige indeni. Du kan tilberede alsidige måltider og råvarer, fx grøntsager, fisk, alle former for kød og endda veganske retter med tofu.

Sådan virker en airfryer

En air fryer kaldes også en hot air fryer med den grund, at den fungerer ved at cirkulere meget varm luft hurtigt rundt. Den cirkulerer varmen meget hurtigere rundt end i en varmluftsovn. Teknologien og den hurtigt-cirkulerende luft gør, at maden opnår sprød stegeskorpe. Denne unikke egenskab gør det muligt at frittere og stege maden med et minimum af fedt. Du vil også få en kortere tilberedningstid i forhold til en varmluftsovn. I en airfryer tager det mellem 30-40 minutter at tilberede en helstegt kylling, mens det tager 60-80 minutter i en varmluftsovn.

Nem at rengøre og fylder minimalt

Overvejer du en airfryer, men tænker at den både fylder, er besværlig at rengøre eller aldrig vil blive brugt? Så tænk om igen. En air fryer er utrolig let at rengøre. Kurven, som er lige til at tage ud, er belagt med non-stick materiale, så madresterne glider let af. Du kan også putte alle de aftagelige dele direkte i opvaskemaskinen – det er nem rengøring. Da der ikke er anvendt meget fedt, vil dit køkken heller ikke have en tung duft af friture eller et fedtet indeklima efter madlavning. En airfryer vil ikke optage meget plads i dit køkken. Afhængig af kurvens størrelse, vil den ikke fylde meget mere end en elkedel. Og du vil hurtigt opdage, hvor let det er, at tilberede mange lækre retter i den.

Stort udvalg af air fryers og varmluftsfriture hos Elvvs

Hos Elvvs kan du finde lige den hot air fryer, du har behov for. Vi har både en lille model på 2,4 liter og en større på 3 liter fra Nedis. Nedis står også bag på digitale hor air fryers i samme størrelser, som har den fordel, at de er udstyret med 6 forudindstillede programmer. Det gør det endnu lettere at tilberede alle salgs fødevarer til perfektion. Prøv mange nye retter med en air fryer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem en airfryer og en frituregryde?

Airfryers tilbereder maden med varm luft og meget mindre olie end en traditionel frituregryde, hvor råvarerne udelukkende tilberedes i varm olie.

Hvad er forskellen mellem en air fryer og en varmluftsovn?

En air fryer er ikke en lille variant af en varmluftsovn, selvom det er nærliggende at tro. Luften i en air fryer cirkulerer betydeligt hurtigere end i en varmluftsovn. Det gør tilberedningstiden kortere og giver ingredienserne en lækker, sprød stegeskorpe, mens de forbliver saftige indeni.

Kan jeg lave fedtfattig mad med en air fryer?

Ja, det kan du bestemt. Da der kun tilsættes en spiseskefuld olie eller ingen olie overhovedet er det let at lave velsmagende retter med et minimum af fedt. Prøv fx fritterede kyllingevinger, en sprød laks eller pomfritter.

Hvad koster en airfryer?

Prisen afhænger af størrelsen og eventuelle ekstra funktioner, som fx digitalt display og programmer. Hos Elvvs koster den billigste air fryer på 2,4 liter 380 kr. En 3 liters digital hot air fryer med 6 forudindstillede programmer koster 660 kr.

Et øjeblik...